Filter op:
Categorieƫn
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Pepe Heykoop Dutch Design

Het werk van Pepe Heykoop is gericht op handgemaakte ontwerpen met een eigen karakter. Zijn interesse in de relatie tussen design en kunst komt samen in het hergebruik van voorwerpen. De collectie weerspiegelt idealisme en in veel van de ontwerpen komt recycling terug.

Met afval maakt Pepe de mooiste, indrukwekkendste ontwerpen. Waar een ander deze restjes weggooit omdat ze niet bruikbaar zijn, gaat Heykoop de uitdaging aan om van deze onregelmatige, kleine, onzuivere materialen volwaardige ontwerpen te maken. Zoals de skin collection waarin hij restjes leder heeft gebruikt en de Bits of wood collection waarbij hij afvalhout heeft gebruikt.

Pepe Heykoop Tiny Miracles

Pepe Heykoop is ook medeoprichter van de liefdadigheidsinstelling "Tiny Miracles" die zich inzet voor het welzijn van een gemeenschap van zevenhonderd mensen in de sloppenwijken in de stad Mumbai, India.

Door deze mensen te integreren in de productie van deze prachtige Fair Trade vouwvazen, lampen en muurdecoratie helpen ze de gemeenschap economisch stabieler te worden. Deze unieke Tiny Miracles zijn tijdloos, smaakvol en je draagt ook nog een beetje bij aan een betere wereld.

Officiƫle dealer van Pepe Heykoop

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoorruimte of de horeca? InteriorWorks is officiƫle dealer van Pepe Heykoop Studio meubels. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.