Filter op:
Categorieën

Petite Friture Design online kopen

Het unieke Franse design label bestaat uit ruim 30 ontwerpers die ieder hun eigen collectie uitbrengen. Sinds 2009 is de collectie van het productiebedrijf flink gegroeid. De collectie is erg divers en bestaat onder andere uit design verlichting, meubilair en accessoires.

Petite Friture Design verlichting

De lampencollectie is erg divers. Of je nu op zoek bent naar een lamp die een statement maakt of juist een hele subtiele lamp zoekt. Er zit vast een lamp tussen die past bij jouw smaak en interieur. Een van de bekendste is een ontwerp van Constance Guisset: de Petite Friture Vertigo lamp. Deze is gemaakt van ultra licht materiaal waardoor het soms lijkt alsof de lamp tot leven komt. Door de subtiele lijnen en het design van de ze lamp lijkt hij door het interieur te zweven.

Petite Friture meubels

Ook banken, stoelen en bijzettafels behoren tot de collectie. Een collectie die in vrijwel ieder interieur past is de Basil collectie. Arthur Leitner ontwierp bijzettafels gemaakt van kurk en staaldraad. Deze tafels komen in drie verschillende modellen die leuk te combineren zijn en een fijne bijkomstigheid: de design tafels zijn licht waardoor ze makkelijk te verplaatsen zijn.

Hanna Ernsting is er in geslaagd bruikbaar design meubilair te ontwikkelen voor kids: de petstool. Deze schattige krukjes zijn voorzien van een gewatteerde hoes in de vorm van een roze biggetje, olifant en een schaapje. Gebruik de petstool als kruk of bijzettafeltje en de hoes kan gebruikt worden om je voeten in te verwarmen. De petstool valt in de smaak bij kleine, maar ook bij grote kinderen. Het is dan ook een echte eye-cather.

Een andere fijne eye-cather is de Nubilio sofa bank. Deze creatie van Constance Guisset oogt niet alleen zachte en knuffelbaar, dat is hij ook. De zachte ronde kussens komen in verschillende kleuren waardoor je de bank geheel naar eigen smaak kunt bestellen.

Petite Friture accessoires

Ben je op zoek naar een unieke kapstok of accessoire voor aan de muur? De Bubble wandhaak is precies wat je zoek. Deze kleurrijke muurhaken zijn met de hand geblazen en hebben de vorm van een luchtbel. Gebruik ze als kapstok of hang er accessoires aan.

Petite Friture projectinrichting

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor, restaurant of hotel? Petite Friture heeft een breed aanbod aan design verlichting, meubilair en accessoires. Mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie, neem dan gerust contact met ons op via: contactformulier.