Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Pilat&Pilat duurzame meubels

Tijdloze, unieke en duurzame meubels dat is waar Pilat&Pilat voor staat. Alle meubelstukken dragen de naam van een familielid, familie is dan ook erg belangrijk voor Pilat&Pilat. Niet alleen dragen ze de naam, maar ze worden vaak ook ontworpen door een van de familieleden.

Pilat&Pilat Dutch Designtafels

De tafels van Pilat&Pilat komen in veel verschillende vormen en maten. Vrijwel iedere uitvoering is in verschillende groottes en diverse houtsoorten leverbaar. Zo ook de Pake Sytse. Deze massieve lange houten tafel biedt ruimte voor veel mensen en is dan ook ideaal als vergadertafel of leestafel. Het onderstel van de Pake Sytse is geïnspireerd op de Friese klokkenstoel. Dit is een stellage waarin één of meerdere klokken hangen. De Pake Sytse tafel is er ook als bijzettafel, salontafel, hoge ronde tafel en als dressoir.

Een van onze favorieten is de Pilat&Pilat Klaas tafel. Deze tafel is ontworpen door Trude van Assem. De tafel heeft een massief tafelblad en heeft scheurtjes en noesten die gevuld zijn met rubber, dit geeft de tafel een speciaal effect. Ook het stalen onderstel is bijzonder en zorgt er voor dat de tafel de eye cather is van de ruimte.

Pilat&Pilat kasten

Naast tafels maakt Pilat&Pilat ook prachtige massieve kasten. Zoals de Hotze hangkast, ontworpen door Gjalt Pilat. De Hotze komt in twee maten en kan gebruikt worden als dressoir, boekenkast of kantoorkast.

Pilat&Pilat meubels voor projecten

Heb jij vragen over het Dutch design van Pilat&Pilat of heb je een groot aantal nodig voor een project dat ingericht moet worden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Ook voor deskundig advies kun  je ons bereiken via: contactformulier of 020-6352440. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur beschikbaar.