Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Prooff multifunctionele en modulaire meubels

Het Nederlandse designmerk Prooff richt zich op de continue veranderende werkplek. Zij maken multifunctionele en modulaire meubels die bijdragen aan het gehele bedrijf. Want, een prettige en inspirerende werkplek levert het beste resultaat.

Prooff kantoor meubels in een modern jasje

De kantoor meubels van Prooff hebben diverse thema’s. Zo zijn er akoestische meubels en meubels die samenwerken stimuleren. Maar ook meubels die beweging stimuleren. De StandAlone collectie is een mooi voorbeeld van akoestische meubels in een modern jasje. Namelijk een akoestisch jasje. De StandAlone biedt bescherming tegen een luidruchtige omgeving. Naast telefoneren biedt de StandAlone van Prooff genoeg ruimte om je kort terug te trekken met een tablet of laptop.

Prooff SitTable

De SitTable is geen standaard tafel. Het is een tafel die uitnodigt tot ontmoeten en samenwerken. Ben van Berkel van UNStudio is de ontwerper. De bank biedt tal van zitopties, afhankelijk van wat de gebruiker wil. Ben je op zoek naar een modulair meubel dat samenwerken stimuleer of dat juist individueel werken aanmoedigt? Deze tafel heeft geïntegreerde zitplaatsen en daarnaast een bijzonder uiterlijk. Daarnaast kan de SitTable gebruikt worden als flexibele werkplek of leestafel op hogescholen of universiteiten.

Prooff WorkSofa

Als je anders zit gedraag je je anders. Dat is de gedachte achter de WorkSofa. Met de WorkSofa haal je de gebruiker uit zijn comfortzone. Vandaar dat Studio Makkink & Bey ontwierp deze bank met de gedachten om ontmoetingen te stimuleren. De WorkSofa is modulair en dus geheel naar eigen wens in te richten.

Prooff voor projectinrichting

De multifunctionele meubels van Prooff zijn zeer geschikt voor de projectinrichting van kantoren, scholten en openbare ruimtes. Als officiële dealer van Prooff kunnen wij scherpe prijzen offreren op basis van grote aantallen. Neem voor advies en een scherpe offerte contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.