Filter op:
Categorieƫn
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

De Proplamp

Margje Teeuwen is vanaf het begin van haar ontwerpcarriĆØre gefascineerd door de schoonheid van gekreukeld papier. Dit inspireerde haar dan ook om de Proplamp te ontwerpen. Haar ontmoeting met Erwin Zwiers, die altijd al experimenteerde met materialen, zorgde niet alleen voor een fijne samenwerking maar ook voor de creatie van de Proplamp. Door hun krachten te bundelen ontstond er een uniek product, namelijk een lamp in de vorm van verkreukeld papier, gemaakt van recyclebaar niet gewoven materiaal. Het unieke aan het ontwerp is dat geen Ć©Ć©n lamp hetzelfde is Ć©n dat de lamp steeds weer een andere vorm kan krijgen. Deze Dutch Design lamp is beschikbaar als hanglamp, vloerlamp en wandlamp.

Margje Teeuwen - Dutch Design

De ontwerpen van Margje Teeuwen zijn niet gefocust op de functie maar op het verhaal. Na het behalen van haar diploma in architectuurontwerp, 15 jaar geleden, richtte zij haar eigen bedrijf op: productmargje. De ontwerpen van Margje hebben vaak een dubbele functie. Zij weet een goede balans te creƫren tussen de esthetiek, functionaliteit en emotie van het product. Wat ons betreft is dit ook goed terug te zien de Proplamp.

Erwin Zwiers - Dutch designer

Erwin Zwiers laat zich graag leiden door nieuwsgierigheid. Daarnaast is hij gefascineerd, en raakt hij geĆÆnspireerd, door materialen met een sterke eigenschap. We kennen Erwin Zwiers onder andere van zijn Twisted lampencollectie. Karakteristiek voor deze collectie is dat het zowel kunstobjecten als functionele producten zijn. Deze collectie zorgde voor verschillende samenwerkingen en een presentatie op de Salone Del Mobile 2012 in Milaan bij het bekende Italiaanse meubelmerk Poliform. Vanuit zijn eigen studio, Studio Erwin Zwiers, presenteert hij zijn eigen collecties en ontwerpen. Erwin is het brein achter het materiaal van de Proplamp. Het materiaal is steeds weer opnieuw te vormen waardoor iedereen, wanneer hij of zij zin heeft, de lamp een nieuwe vorm kan geven.

Bestel De Proplamp voor projecten

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor of restaurant? De hervormbare Proplamp is zeer geschikt voor projectinrichting. Geef een hotelkamer of restaurant een unieke sfeer met de Propamp. Ben naast lampen ook nog op zoek naar ander meubilair, verlichting of accessoires voor neem dan gerust contact met ons op via: contactformulier