Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Prosedia – Interstuhl Groep

Prosedia is het jongste merk van de Interstuhl Group. Het is het kwalitatieve budgetmerk voor kleine kantoren en thuiskantoren. Alles wat een goede stoel nodig heeft op het gebied van ergonomie, kwaliteitsmaterialen en gebruiksgemak is aanwezig maar dan voor een scherpere prijs. Het Duitse Interstuhl bestaat al sinds 1731.

Interstuhl staat voor een passende zitoplossing voor iedereen. Vanuit deze gedachten zijn Prosedia en Bimos geboren. Zo gaat Bimos nog even een stapje verder. Zij ontwikkelen bureaustoelen voor de industriële en laboratoriumomgeving. Ieder merk richt zich op een eigen doelgroep. Hierdoor is Interstuhl in staat om écht voor iedereen een passende bureaustoel te ontwikkelen.

Prosedia Basic bureaustoelen

De meest succesvolle bureaustoel van Prosedia is de Prosedia Se7en Basic. Een complete bureaustoel voor een hele fijne prijs. Hij is voldoende ergonomisch instelbaar en beschikbaar met een gestoffeerde rug of een rug met netbespanning.

Ben je op zoek naar een iets luxer model? Ga dan voor de Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel. Deze is comfortabel maar net even wat luxer dan de Basic. Deze stoel voldoet aan de NPR 1813 norm en is daarmee geschikt voor 96% van de beroepsbevolking. Tussen de basic en Flex Net stoel zitten nog een aantal modellen in verschillende prijsklassen.

Officiële dealer van Prosedia

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoorruimte en heb je grote aantallen nodig? InteriorWorks is officiële dealer van Prosedia, Bimos & Interstuhl. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.