Prosedia

Prosedia biedt meer stoel voor je geld. De zitoplossingen van Prosedia zijn overtuigend in ergonomie, materiaalgebruik en verwerking. Prosedia is het bureaustoelenmerk voor kleine kantoren en thuiskantoren. Prosedia biedt alles wat een goede stoel moet hebben tegen een scherpe prijs.

Wij zijn officiële dealer van Prosedia en kunnen de hele collectie leveren. Heb je een vraag over een specifiek product en zou je daar graag een offerte van ontvangen? Je kunt ons bereiken via: 020-6352440 of info@interiorworks.nl.

Prosedia bewijst dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn!

Prosedia
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 6 artikelen
 1. Prosedia Se7en Basic bureaustoel
  Prosedia Se7en Basic bureaustoel
  € 299,00 incl btw € 247,11 excl btw
 2. Prosedia Se7en Ergo bureaustoel
  Prosedia Se7en Ergo bureaustoel
  € 389,00 incl btw € 321,49 excl btw
 3. Prosedia Se7en Net bureaustoel
  Prosedia Se7en Net bureaustoel
  € 329,00 incl btw € 271,90 excl btw
 4. Prosedia Se7en 3464 bureaustoel
  Prosedia Se7en 3464 bureaustoel
  € 329,00 incl btw € 271,90 excl btw
 5. Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel
  Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel
  € 509,00 incl btw € 420,66 excl btw
 6. Prosedia Se7en Flex bureaustoel
  Prosedia Se7en Flex bureaustoel
  € 499,00 incl btw € 412,40 excl btw
 • Naam
 • Prijs
 • Nieuwste
 • populair
van 6 artikelen
Advies nodig van een interieur guru?

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Prosedia – Interstuhl Groep 

Prosedia is het jongste merk van de Interstuhl Group. Prosedia is het kwalitatieve budgetmerk voor kleine kantoren en thuiskantoren. Alles wat een goede stoel nodig heeft op het gebied van ergonomie, kwaliteitsmaterialen en gebruiksgemak is aanwezig maar dan voor een scherpere prijs. Het Duitse Interstuhl bestaat al sinds 1731.

Interstuhl staat voor een passende zitoplossing voor iedereen. Vanuit deze gedachten zijn Prosedia en Bimos geboren. Zo gaat Bimos nog even een stapje verder. Zij ontwikkelen bureaustoelen voor de industriële en laboratoriumomgeving. Ieder merk richt zich op een eigen doelgroep. Hierdoor is Interstuhl in staat om écht voor iedereen een passende bureaustoel te ontwikkelen.

Prosedia Basic bureaustoelen

De meest succesvolle bureaustoel van Prosedia is de Prosedia Se7en Basic. Een complete bureaustoel voor een hele fijne prijs. Hij is voldoende ergonomisch instelbaar en beschikbaar met een gestoffeerde rug of een rug met netbespanning.

Ben je op zoek naar een iets luxer model? Ga dan voor de Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel. Deze is comfortabel maar net even wat luxer dan de Basic. Deze stoel voldoet aan de NPR 1813 norm en is daarmee geschikt voor 96% van de beroepsbevolking. Tussen de basic en Flex Net stoel zitten nog een aantal modellen in verschillende prijsklassen.

Officiële dealer van Prosedia

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoorruimte en heb je grote aantallen nodig? DockDesignshop is officiële dealer van Prosedia, Bimos & Interstuhl. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of per e-mail via info@interiorworks.nl.