Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Prostoria – "Abstract" meubilair

Bij Prostoria hebben ze de neiging om meubels te zien als abstracts dat tot leven is gekomen op de tekentafel van de designer en vervolgens is geproduceerd, gebrandmerkt en op de markt is gebracht. Abstract of niet, Prostoria weet hoe ze het moeten realiseren. Prostoria is een merk dat afkomstig is uit Kroatië. Je kunt de design meubels herkennen aan de zachte, maar strakke lijnen die goed passen binnen een minimalistisch interieur. De moderne meubels hebben allemaal hun eigen karakter. De producten van Prostoria zijn geschikt voor de projectinrichting op de hospitality branche.

Het design merk Prostoria heeft een slanke stijl die wordt gerealiseerd door ontwerpers zoals Numen/For UseSimon Morasi Piperčić en Sanja Knezović.

Prostoria Polygon collectie

De Polygon collectie van Prostoria is te herkennen door haar bijzondere lijnenstructuur. Polygon betekent letterlijk ‘veelhoek’ en dat zie je ook in de producten. De Polygon collectie bestaat uit de Prostoria Polygon Easy lounge stoel en de Prostoria Polygon bijzettafel. Beide producten hebben een elegante uitstraling met een vleugje ‘old-fashioned’. Deze producten passen goed binnen een luxe hospitality meubilair.

Prostoria Frame bijzettafel

De Frame bijzettafel is een simpele tafel die geschikt is voor een industrieel interieur, een speels en creatief interieur en in een minimalistische luxe setting. De Frame tafel heeft – net als veel andere producten van Prostoria – een breed scala aan mogelijkheden, wat ervoor zorgt dat alle producten van dit design merk passen in vrijwel elke setting. De tafel is beschikbaar als een robuuste salontafel met een solide tafelblad, maar ook als vrolijke en luchtige tafel in een kleurrijke omgeving door het frame te voorzien van een gekleurd tafelblad gemaakt van verhard glas.

Prostoria Osmo stoelen

De Osmo stoel en de Osmo Easy Lounge stoel zijn geschikt als buitenmeubilair. De tuinstoelen zijn zo gemaakt dat ze bestemd zijn tegen winterse buien en zomerse zonnestralen. De stoelen zijn geschikt voor elk terras, zoals ook op het terras van een strandtent; de stoelen kunnen wel tegen een stootje zand en zeewater. De Osmo stoelen zijn geschikt voor de projectinrichting van restaurant en hotel, maar ook kantoor en kantoortuin. Door het aanbod aan vrolijke kleuren in combinatie met de luxe houten zitting en rugleuning, is er voor elk exterieur een Osmo tuinstoel.

Prostoria voor projectinrichting?

Prostoria is een merk waar wij blij van worden en geïnspireerd door raken. Wij kunnen je alle informatie over de producten van Prostoria geven die jou helpen om de juiste keuze te maken. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Prostoria zitten veel producten die een compleet interieur kunnen realiseren op het gebied van hospitality. Als officiële dealer van Prostoria kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.