Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Puik Design – Geeft het interieur meer pit

Puik selecteert en coproduceert kleinmeubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. De selectie bestaat uit de beste ontwerpen van designers die even kritisch zijn als Puik zelf. De designproducten zijn origineel en worden verantwoord geproduceerd van het beste materiaal.

Puik Lampen, tafels, fauteuils en accessoires

De collectie van Puik bestaat uit design fauteuils, verlichting, stoelentafels en accessoires. Achter ieder meubelstuk staat een andere ontwerper en toch straalt de collectie eenheid uit. De designmeubelen en accessoires komen in zachte kleuren en simpele vormen. Neem nu de Lloyd hanglamp. Deze designlamp is ontworpen door de Nieuwe Heren. Deze lerenlamp heeft een no-nonsense uitstraling, strakke lijnen en toch oogt hij speels.

Een ander mooi voorbeeld van een simpel ontwerp is de Bokk kruk van Ka-lai-chan. Deze kruk kan omschreven worden als minimaal, less is more en ook zeker functioneel. Zowel de naam als de vormgeving hebben iets weg van het klassieke turntoestel de bok. En dat klopt ook, daar is de kruk op geïnspireerd.

Voor iedereen die op zoek is naar een fijne fauteuil voor zowel het oog als het lichaam raden wij de Dost fauteuil aan van Rianne Koens. Ga zitten in deze fauteuil en laat je omarmen door zijn ronde vormen en zachte natuurlijke materialen. Deze tijdloze Dutch design fauteuil doet het goed in ieder interieur. Plaats hem bijvoorbeeld in een hotellobby of in de wachtruimte van een praktijk.

Puik Design voor projectinrichting

Ben je op zoek naar grote aantallen Puik meubels voor de projectinrichting van een hotel, kantoor, restaurant, praktijk of winkel? In de collectie van Puik Design zitten diverse designmeubelen en accessoires die hier heel geschikt voor zijn. Als officiële dealer van Puik Design kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier  of 020 635 24 40.