Quinze & Milan

Quinze & Milan is een jong bedrijf en staat bekend om het gebruik van QM Foam. In onze online Quinze & Milan collectie hebben wij enkel de meubelen opgenomen die gemaakt zijn van QM foam. Deze zijn namelijk bij uitstek geschikt voor buiten. Het materiaal kan tegen een temperatuur tot -10º C, is water- en UV-bestendig. Door de ruime keuze aan kleuren zijn deze meubelen in verschillende ruimtes in te zetten. In de collectie vind je poefjes, loungestoelen, banken en kinderzitjes.

Wij zijn officiële dealer van Quinze & Milan en kunnen de hele collectie leveren. Heb je een vraag over een specifiek product en zou je daar graag een offerte van ontvangen? Je kunt ons bereiken via: 020-6352440 of info@interiorworks.nl.

Quinze & Milan
  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • populair
van 27 artikelen
Pagina:
  • Naam
  • Prijs
  • Nieuwste
  • populair
van 27 artikelen
Pagina:

Misschien vind je

deze producten ook leuk

Afbeelding
Vitra Design merken
naughtone Polly barkruk
naughtone
naughtone Polly barkruk € 525,00
Enstablished & Sons Stack kast
Established & Sons
Enstablished & Sons Stack kast € 4.562,00
Dirk vander Kooij Dutch Design merk
Diesel by Moroso Design merk
New Duivendrecht Carry On kandelaar
New Duivendrecht
New Duivendrecht Carry On kandelaar € 59,00

Quinze & Milan meubels

Quinze & Milan Meubels

De banken, stoelen, barkrukken en tafels van Quinze & Milan staan bekend als de popster van het meubilair. Rock ’n roll, creativiteit, comfort en kwaliteit is wat je terug ziet in de design meubels. De meubels worden niet ontworpen om meubel te zijn, maar om een deel uit te maken van een levensstijl. 

Quinze & Milan platform

Het is geen standaard designlabel, het is eigenlijk meer een platform waar samenwerkingen tot stand komen. Het is een denktank voor ontwerpen, concepten en experimenten. Door deze aanpak en samenwerkingen komen de meest creatieve en gedurfde ontwerpen op de markt.

Officiële dealer van Quinze & Milan

Ben je op zoek naar projectinrichting en heb je grote aantallen nodig? InteriorWorks is officiële dealer van Quinze & Milan. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of per e-mail via info@interiorworks.nl.