Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

RED STITCH – stitched kantoor design

RED STITCH is een merk dat meer biedt dan design voor op kantoor. De producten van het design merk zijn allemaal zo ontworpen dat deze veel comfort bieden en daarnaast ingezet kunnen worden als akoestische oplossing en ruimteverdelers in grote ruimten. Overlegplekken, flexibele werkplekken, ontspanning, privacy en stilte werken; RED STITCH heeft voor elke wens een oplossing.

RED STITCH Dock bank

De Dock bank is een comfortabele zitter en is leverbaar met een akoestisch scherm om de bank helemaal af te schermen. De Dock bank is er voor het optimale ‘oplaad momentje’, aangezien deze is voorzien van oplaadpunten in de armleuningen. De powerframes van Bachmann in de Dock bank lossen het probleem op van te korte oplaadkabels en de schaarste van stopcontacten. De Dock biedt je een optimaal zitcomfort en is functioneel voor op kantoor, maar ook bijvoorbeeld in de lobby van een hotel.

RED STITCH Sving collectie

De Sving collectie van RED STITCH bestaat uit veel elementen. Sving betekent ‘bocht’ in het Deens en dat omschrijft goed de uitstraling van de scheidingswand. De Sving scheidingswand kan gebruikt worden als ruimte verdeler in grote ruimten. De scheidingswanden kunnen voorzien worden van een bureau of een hoge tafel, om een werkplek te creëren waar flexibel aan gewerkt kan worden.

Daarnaast kunnen de scheidingswanden geleverd worden met de Sving bank. Deze combinatie zorgt voor een stylische, maar akoestische oplossing voor grote ruimten. Informeel of formeel overleggen kan in stilte en privé met deze akoestische bank.

RED STITCH voor projectinrichting

RED STITCH is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van RED STITCH kunnen wij alle opties van het merk leveren. Ook geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van RED STITCH zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van RED STITCH kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem
contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.