Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Sancal Design banken

De sleutelwoorden van Sancal zijn persoonlijk, warm en comfortabel. Dat is dan ook goed zichtbaar bij de Sancal design banken. Sancal ontwerpt zijn banken vanuit de gedachte dat de bank vaak het centrale punt in een ruimtes. Hij moet dan ook comfortabel zijn, passen bij de rest van het interieur maar ook zeker bij iemand zijn smaak. De design banken van Sancal staan niet alleen goed in een woonkamer maar juist ook in een publieke ruimte of kantooromgeving.

Zoals de Sancal Rew 128, een tweezits sofa ontworpen door Rafa Garcia. Deze moderne sofa biedt oplossingen voor break-out ruimtes in de kantoorinrichting of publieke ruimtes zoals een lobby. Met de design banken van Sancal creëer je een knusse en comfortabele ruimte om te bellen, kort te overleggen of om even een koffiepauze te nemen.

Sancal design stoelen

Naast design banken beschikt Sancal ook over een uitgebreide collectie design stoelen, barkrukken en poefen, waaronder de Silla40 collectie. Deze collectie is ontworpen door Nadadora Studio en bestaat uit vier verschillenden stoelen die speciaal ontworpen zijn voor het 40-jarig bestaan van Sancal. Elke stoel uit de Silla40 collectie is geïnspireerd op een belangrijk moment in de geschiedenis van design meubilair. De basis van de vier stoelen is steeds hetzelfde, maar de rugleuningen zijn overal anders. De verschillende rugleuningen zijn geïnspireerd op eerdere ontwerpen van Marcel Breur (Cesca chair) en Alvar Aalto (69 chair). Ook zijn de LCW chair van Charles Eames en de Synthesis 45 van Ettore Sottssas voor Olivetti als inspiratie gebruikt.

De Sancal Silla40 collectie is zeer geschikt voor kantoor, restaurant, hotel en publieke ruimtes.

Sancal design tafels

In de collectie van Sancal zitten diverse tafels en bijzettafels. Eenvoudige maar stijlvolle tafels met allen een eigen vormgeving. Een van de meest opvallende tafeldesigns van Sancal is de ovale Pion tafel. Deze ovale tafel is ontworpen door Ionna Vautrin en is perfect als vergadertafel. Het grote tafelblad biedt namelijk plek voor veel mensen en de robuuste poten zitten niemand in de weg. Kenmerkend voor de Pion van Sancal zijn de ronde, zachte vormen en de frisse en heldere kleuren.

Sancal meubels voor projecten

Heb je een project dat ingericht moet worden? Voor projecten en maatwerk bieden wij scherpe prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan via contactformulier.