Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

STUA Design

STUA is een Spaans merk opgericht door Jesús Gasca in 1983. Bij STUA produceren ze hoogwaardig meubels. De STUA meubels zijn te herkennen aan hun eigentijdse en exclusieve designs. De klassieke moderne designs staan bekent om hun eenvoud en tijdloosheid. Ieder uniek ontwerp heeft zijn eigen karakter met natuurlijke, elegante vormen.

STUA Globus stoel

De STUA Globus stoel is een lichtgewicht stapelbare stoel. Het originele design van de Globus stoel maakt het een echte eye catcher. De vloeiende lijnen in het hout en metaal maakt de Globus stijlvol. Zo kun je de Globus stoel toepassen in indoor en outdoor inrichtingen.

STUA Gas stoel

De STUA Gas stoel is wederom een ontwerp van de getalenteerde designer Jesus Gasca. Hij wilde een stoel ontwerpen gericht op de toekomst met vloeiende lijnen zo licht als gas. Daar komen de vloeiende lijnen vandaan. Daarnaast is de Gas stoel comfortabel en licht van gewicht.

STUA Onda stoel

De STUA Onda stoel geeft direct een comfortabel gevoel. Ontwerper Jesus Gasca heeft tijdens het ontwerpproces nagedacht over de vorm van het lichaam. Deze contouren zijn terug gebracht in het ontwerp van Onda stoel. Dit maakt de Onda stoel comfortabel.

STUA Zero tafel

De STUA Zero is een eenvoudige tafel, maar de rijke materialen en vloeiende lijnen maken de Zero tafel een elegant design. Combineer de STUA Zero tafel met de Globus stoel. Op deze manier creëer je zo een elegant en opvallend geheel.

Officiële dealer van STUA

Zoek je een product uit de collectie die wij niet online hebben staan? InteriorWorks is officiële dealer van STUA. Wij kunnen de hele collectie leveren en bij grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via: 020-6352440 of via het contactformulier.