Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Thonet – De échte klassiekers

Het Duitse design merk Thonet produceert al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair voor projectinrichting. Het is één van ’s werelds oudste familie bedrijven. Oprichter Michael Thonet heeft een aantal klassiekers ter wereld gebracht die we vandaag de dag nog steeds tegenkomen. Zijn zoons hebben na zijn dood het bedrijf overgenomen en hebben ervoor gezorgd dat het merk heeft kunnen blijven bestaan. In Frankenberg, Duitsland heeft zich een Thonet Museum geopend waar de ontwerpen van het merk getoond worden.

In de collectie van Thonet zie je veel ouderwetse lijnen, materialen en ontwerpen. De collectie bestaan voornamelijk uit stoelen die zich goed verlenen als horeca meubilair. Door de hoge kwaliteit en de hoeveelheid aan mogelijkheden per product, werken wij graag met de producten van Thonet voor de inrichting van voornamelijk hospitality projecten.

Thonet Serie 214 stoel

De 214 stoel van Thonet kwam in 1859 voor het eerst op de markt en was de doorbraak voor Michael Thonet. Thonet perfectioneerde de technieken van het produceren van gebogen massief houten stoelen en maakte hierdoor massaproductie mogelijk. Naast de Serie 214 stoel, zijn de Serie 209 en de Serie 218 de prachtstukken van het Duitse design merk Thonet. Deze stoelen komen in veel verschillende uitingen, waardoor ze in vrijwel elk interieur wel een plekje vinden.

Thonet S 32 en S 64 stoel

Naast het gebruik van gebogen massief hout in de ontwerpen van Thonet, staat het merk bekend om het gebruik van gebogen stalen buizen. De stoelen S 32 en S 64 zien we al jaren lang op de markt voorbij komen. De klassieke sledestoel heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot een moderne stoel. Deze ontwerpen zijn erg populair als vergaderstoelen en vind je veel terug in conferentiezalen, wachtkamers en vergaderruimten.

Thonet voor projectinrichting?

Thonet is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van Thonet meubels kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? Ook zitten in de collectie van Thonet veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting. Als officiële dealer van Thonet kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van onze projectinrichters via: contactformulier of 020 635 24 40.