Filter op:
Categorieën

Tom Dixon innovatief design

Tom Dixon ontwerpt en produceert buitengewone objecten voor dagelijks gebruik. De collectie is erg divers en bestaat onder andere uit design verlichting, stoelen, tafels en accessoires. Alle ontwerpen zijn geïnspireerd op het erfgoed van Groot-Brittannië en ontworpen in Londen. We kunnen dus wel zeggen dat al het meubilair van Tom Dixon ook echt Engels design is.

Tom Dixon lampen

Tom Dixon heeft een grote collectie aan design verlichting. Veel lampen uit de collectie worden zowel als wand-, vloer-, hang- en tafellampen geproduceerd. Zo ook de Base Light collectie.

Een van de collecties waar wij fan van zijn is de Beat Light collectie. Deze lampen zijn los van elkaar te gebruiken, maar als je ze combineert krijg je een heel ander en speels effect. De Beat Light collectie bestaat uit de volgende modellen: Wide, Fat, Stout en Tall. De lampen zijn geïnspireerd op bronzen potten, pannen en karaffen uit India. De Beat Light collectie doet het goed boven een lange tafel in bijvoorbeeld een restaurant of hotel.

Tom Dixon meubels

Naast verlichting ontwerpt en produceert Tom Dixon ook meubilair. In de collectie zitten tafels, stoelen en de meest uiteenlopende accessoires. De Offcut collectie van Tom Dixon is niet zo maar een collectie, het is een duurzame collectie. Al het hout dat door de meubelindustrie gezien wordt als ‘onbruikbaar’ wordt gebruikt voor deze collectie. Denk hierbij aan hout dat gebogen of ongelijk is. En het resultaat mag er zeker zijn, bekijk de Offcut collectie en oordeel zelf.

Tom Dixon projectinrichting

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoor, restaurant of hotel? Tom Dixon heeft een breed aanbod aan design verlichting en meubilair. Mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.