Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Treku – tafelen met stijl

Het Spaanse design merk Treku zet al jaren prachtige, kwalitatieve tafels op de aardbodem. Het merk staat bekend om haar elegante en slanke ontwerpen die, ondanks hun lichtgewichte uiterlijk, onverwoestbaar zijn door de innovatieve houtbewerking technieken. De producten van Treku zijn door het gebruik van veel hout en slimme afwerkingen, zeer geschikt voor de inrichting van hospitality projecten.

Treku Kai collectie

Een slim ontwerp van Treku zijn de Kai opbergkasten. Voor deze kasten is er samen met de Franse ontwerper Jean Louis Iratzoki een systeem ontwikkelt, wat het mogelijk maakt om je eigen kast volledig samen te stellen. Bij de Kai kasten is er gebruik gemaakt van verschillende materialen die samen voor een perfecte cocktail zorgen aan elegantie, ruwheid en veelzijdigheid. Het Kai kasten systeem past goed binnen de inrichting van kantoor, maar is ook stylisch voor horeca interieurs. Naast praktisch zijn deze kasten ook zeker een accessoire voor ieder interieur.

Treku Aise tafel collectie

De Aise collectie van Treku laat zien hoe professioneel de ontwerpers en producenten achter Treku zijn. Het tafelblad van deze tafel serie is namelijk niet dikkerdan een halve centimeter.
Ondanks het bijna fragiele ontwerp, biedt deze tafel veel stevigheid en is geschikt voor de hospitality branche. Daarnaast is deze tafel echt een eye-catcher op kantoor in bijvoorbeeld de vorm van een ontvangsttafel of vergadertafel.

Treku Lore salontafel

De Lore salontafel(s) zijn geïnspireerd op een bloem. Je kan bij deze tafel serie kiezen voor een salontafel met één, twee of drie tafelbladen die je doen denken aan bloemblaadjes. De collectie
biedt veel mogelijkheden qua kleuren en afwerkingen, waardoor deze tafel zowel in een kleurrijk en speels interieur goed tot zijn recht komt als in een luxe, Scandinavische setting door het gebruik
van hout en natuurlijke tinten. We zien deze tafel daarom niet alleen als ‘salontafel’, maar ook als oogvermaak in het interieur.

Treku voor projectinrichting?

Treku is een merk waar wij graag mee werken. Als officiële dealer van Treku meubels kunnen wij alle opties van het merk leveren en geven je graag advies over de beste opties. Ben je op zoek naar grote
aantallen meubilair voor de projectinrichting van kantoor, restaurant of hotel? In de collectie van Treku zitten veel producten die zeer geschikt zijn voor kantoorinrichting en horeca inrichting.
Wij kunnen op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Neem contact op met één van  onze projectinrichters via: info@interiorworks.nl of 020 635 24 40.