Filter op:
Categorie√ęn

Van Esch

Van Esch kapstokken spelen een grote rol in interieur projecten. Of het nu gaat om een bedrijfspand, restaurant of hotel, de entree van een gebouw zegt veel over de mensen die er gebruik van maken. Van Esch kapstokken zijn onmisbaar in entrees. Ontvangen, presenteren en opbergen zijn de drie pijlers waarop van Esch is gebouwd. Want wie goed ontvangen wordt, voelt zich direct welkom. De inrichting van de entree speelt daarbij een voorname rol. Het is dé plek waar particulier of bedrijf zich kan presenteren.

Designers Hendrik Jan Willem van Esch begon in 1972 in een kelder in Rijswijk de productie van garderobesystemen. Nu is Van Esch uitgegroeid tot ware kapstokkenspecialist.

Van Esch design kapstokken

Ben je voor projectinrichting op zoek naar een functionele kapstok voor in de hal of een Van Esch vitrine kast, Van Esch brochurehouder of Van Esch tassenrek? Van Esch heeft een uitgebreide collectie aan tijdloze producten die passen in vrijwel iedere omgeving. Zoals het Tertio DV2p garderoberek. Aan deze kapstok kunnen maar liefst 38 jassen hangen en je kunt er 14 paraplu’s in kwijt. Dit praktische ontwerp is door zijn transparante uitstraling zeer geschikt voor de projectinrichting en horeca. Ben je op zoek naar een modern design kapstok? Eentje die er echt mag zijn, die zonder én met jassen er mooi uit ziet? Ga dan voor de Chase of Dodici garderobestandaard.

Van Esch design accessoires

Naast praktische design kapstokken zit de collectie vol met Van Esch lockerkasten, banken en vitrines. Maar ook accessoires, zoals spiegels, tassenrek, paraplubakken en brochurehouders. De een nog mooier dan de ander. Bij van Esch weten ze wel hoe ze van een praktisch product ook een design product moeten maken dat er mooi uit ziet.

Offici√ęle dealer van Van Esch

Ben je op zoek naar Van Esch kapstokken, Van Esch vitrinekasten, Van Esch lockers, Van Esch tassenrekken of andere handige Van Esch producten en Van Esch accessoires voor projectinrichting?

InteriorWorks is offici√ęle dealer van Van Esch en kan op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Naast ons online assortiment kunnen wij ook de rest van de Van Esch collectie leveren, dus mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie dan horen wij dat ook graag. Zo kun je met een van onze interieuradviseurs spreken en een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij zijn bereikbaar via: 020-6352440 via het contactformulier.