Filter op:
Categorieën

Vepa kantoormeubels

Vepa is één van de meest veelzijdige kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland. Sinds 1971 spelen zij in op de ontwikkelingen en trends die gaande zijn en houden zij rekening met wat de klant wil. Hierdoor kan Vepa projectmeubilair ontwikkelen, dat geschikt is voor kleine en grote organisaties binnen de kantoren, zorg, onderwijs en culturele branche.

Ben je op zoek naar stoelen, bureaus, akoestische oplossingen of kasten van Vepa? Dan is de kans groot dat Vepa het kan aanbieden. Vepa ontwikkelt allerlei type projectmeubilair voor ruimtes om in te werken, vergaderen en elkaar te ontmoeten.

Vepa de duurzame projectmeubelfabrikant

Bij Vepa staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo werken zij alleen maar met PEFC of FSC gecertificeerd hout. Er wordt bewust voor hout dat afkomstig is uit West-Europa gekozen. Voor het textiel wordt gewerkt met het Europees Ecolabel. Dat betekent dat het textiel milieuvriendelijk is.

Vepa Circulaire economie

Naast duurzame en milieuvriendelijke materialen ontwikkelt Vepa haar producten zo dat ze bijdrage aan de circulaire economie. Dit houdt in dat producten een nieuw leven kunnen krijgen door de grondstoffen opnieuw te gebruiken en/of te recyclen.

InteriorWorks draagt ook graag bij aan circulaire economie. Voordat wij een voorstel doen voor nieuw te leveren meubilair, kijken wij graag mee naar wat er al in huis is en of dit hergebruikt kan worden. Denk hierbij aan vergaderstoelen waarvan de bekleding versleten is, maar het comfort niet achteruit is gegaan. In dat geval adviseren wij de klant graag over de mogelijkheden van herstoffering. Op deze manier dragen we samen bij aan een beter milieu.

Vepa Felt stoel

De Vepa Felt stoel is een mooi voorbeeld van het bijdragen aan circulaire economie. Deze stoel is namelijk gemaakt met gerecycled materiaal. Mooie bijkomstigheid, het felt werkt ook geluidsabsorberend. Dit maakt de Vepa Felt stoel zeer geschikt voor de inrichting van kantoren, overlegwerkplekken en wachtkamers.

Vepa zit-sta bureaus

Bij de projectinrichting van kantoren worden de Vepa zit-sta bureaus vaak toegepast. Dit zijn bureaus die gemakkelijk in hoogte te verstellen zijn waardoor de werknemer zowel zittend als staand kan werken. Naast bureaus zijn er ook diverse vergadertafels die in hoogte te verstellen zijn, zoals de Vepa Lift vergadertafel. Hiermee kun je lange vergaderingen onderbreken voor een staande sessie. Dit stimuleert de energie en de creativiteit.

Vepa projectmeubilair op maat

Ben je op zoek naar maatwerk projectmeubilair? Ook dan zit je bij Vepa goed. Bij projecten werkt InteriorWorks graag samen met Vepa vanwege de vele mogelijkheden. Vaak krijgen wij de vraag van de architect of er een maatwerkoplossing gemaakt kan worden voor het project. InteriorWorks kijkt naar de vraag en koppelt daar vervolgens de juiste maatwerker aan. Vepa is zo’n partij. Zij luisteren naar de plannen, maken een geschikt ontwerp en kunnen deze vervolgens op grote en kleine schaal produceren.

Vepa voor projectinrichting

Vepa heeft een uitgebreide collectie aan projectmeubilair. Dit ontwerpen, ontwikkelen en produceren zij in Nederland. Op InteriorWorks.nl vind je een selectie aan meubels, maar als officiële dealer van Vepa kunnen wij de gehele collectie leveren. Ben je op zoek naar grote aantallen zitmeubilair, tafels, opbergkasten of akoestische oplossingen? Goed om te weten: op basis van grote aantallen kunnen wij scherpe prijzen offreren, neem contact op met onze projectinrichters via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.
Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 - 17.00 uur.