Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Verner Panton designer Verpan

De wereldberoemde Deense ontwerper Verner Panton mag verschillende klassieke designs van Verpan op zijn naam zetten. In 2003 werd het Deense designlabel opgericht als Verner Panton Lightning. In 2010 ging het merk het assortiment uitbreiden met diverse andere ontwerpen zoals de en de  bank. De  kenmerkt zich vooral door de prachtige, esthetische ontwerpen in allerlei vormen en maten. De verlichting van Verpan laat op een mysterieuze wijze licht door. De Verpan collectie heeft diverse mogelijkheden en kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid, stijl en interactie zoals Verner Panton het ooit heeft bedacht.

Verpan Globe lamp

De is misschien wel het meest populaire en kenmerkende item uit de Verpan collectie. De hanglamp is in 1969 ontworpen door Verner Panton en gemaakt van een transparante bol. De Verpan Globe hanglamp maakt iedere ruimte tot een prachtig sfeervolle ruimte. Binnenin de lamp bevinden zich diverse kleuren die een aangename lichtopbrengst produceren. Deze hanglamp is van hoge kwaliteit.

InteriorWorks is officiële Verpan dealer

Wij zijn officieel dealer van Verpan en kunnen de gehele collectie leveren. Mocht je een product zoeken die je niet in onze shop kunt vinden, neem dan eens contact op met onze interieurspecialisten. Wij staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 voor je klaar. Je kunt ons bereiken via info@interiorworks.nl of bellen naar 020-6352440.