Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Vibia verlichting

Vibia is opgericht in 1987 in Barcelona. Samen met 20 internationale ontwerpers maken zij innovatieve, moderne en hoogwaardige lampen. De kernwaarden van Vibia zijn innovatie, vormgeving en individualiteit. De design lampen van Vibia hebben allemaal een eigen identiteit en zijn prachtig vormgegeven. De één is nog mooier dan de ander.

Vibia verlichting voor projectmarkt

De opvallende, unieke ontwerpen van Vibia lenen zich uitstekend voor projectinrichting. Of je nu op zoek bent naar projectinrichting voor de horeca, een kantoor of de retail, de lampen van Vibia komen hier goed tot hun recht. Zoals de Wireflow lampen.

Deze lijken in iedere ruimte een ander verhaal te vertellen. Ze staan prachtig in grote ruimtes met hoge plafonds. Hang ze in een hotellobby of boven een grote tafel in het restaurant. De Wireflow lampen zijn niet alleen functioneel maar dragen ook echt iets bij aan het interieur. Zo kleed je er een winkelruimte mooi mee aan, maar ook een vergaderruimte krijgt meer sfeer en klasse door de Wireflow neer te hangen.

Officiële dealer van Vibia

Ben je op zoek naar grote aantallen lampen voor projectinrichting van een restaurant of hotel? InteriorWorks is officiële dealer van Vibia en kan op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Naast ons online assortiment kunnen wij ook de rest van de collectie leveren, dus mocht je op zoek zijn naar een ander item uit de collectie dan horen wij dat graag. Onze klantenservice is bereikbaar via: 020-6352440 of via het contactformulier.