Filter op:
Categorieƫn

Wilkhahn kantoor meubels

Wilkhahn is een Duits designmerk. Het meubelmerk wordt door velen gezien als het voorbeeld van hoe je duurzame en dynamische kantoor- en conferentiemeubilair maakt. Zoā€™n 60 jaar geleden koos het bedrijf voor een duurzamere aanpak. Sindsdien ging Wilkhahn beter naar de gebruikswaarde kijken en koos voor duurzame designs en doelstellingen. Dit had als resultaat innovatieve ontwerpen waarbij er gekeken wordt naar het milieu en de gebruiker. Wilkhahn heeft hiervoor verschillende onderscheidingen gekregen met hun ontwerpen.

Wilkhahn projectinrichting

Hoe komt Wilkhahn aan zijn ontwerpen? Vanuit de filosofie dat je alles in perspectief moet zien. Zo moet je attent zijn en heel belangrijk: je moet onderzoekend blijven. Wilkhahn is al jaren op zoek naar nieuwe wegen op het gebied van design. Daarnaast kijken ze goed naar de mogelijkheden om op een zo verantwoordelijke manier om te gaan met de natuur, de medewerkers en met de technologie die ze gebruiken. Zowel het kantoormeubilair als de conferentiemeubels zijn zeer geschikt voor projectinrichting. Mooie, ergonomische ontwerpen die in ieder zakelijk interieur passen.

Wilkhahn bureaustoelen

De Wilkhahn IN, ON en AT collecties zijn voorzien van Trimension technologie. Daarmee geeft het je de vrijheid om te zitten zoals jij dat wilt. De Wilkhahn IN 184/7 bureaustoel, Wilkhahn ON 175/7 bureaustoel en de Wilkhahn AT bureaustoel beschikken over deze technologie. De linker- en rechterhelft van de zitting kan alle richtingen op gekanteld worden door de veerkrachtregelaar. Deze let op de stand van de knieƫn en heupen en beweegt mee met de bekken.

Officiƫle dealer van Wilkhahn

Ben je op zoek naar grote aantallen bureaustoelen voor projectinrichting van een kantoor- of congresruimte? InteriorWorks is officiƫle dealer van Wilkhahn en kan op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Naast ons online assortiment kunnen wij ook de rest van de collectie leveren. Mocht je dus op zoek zijn naar een ander item uit de collectie dan horen wij dat graag. Onze klantenservice is bereikbaar via: 020-6352440 of via het contactformulier.