Filter op:
Categorie√ęn

Zeitraum

Zeitraum is ontstaan uit de liefde voor hout. Birgit Gämmerler richtte het bedrijf in 1990 op. Zij wilde het hout met haar minimalistische ontwerpen eren. Zij wilde meubels ontwikkelen waar goed over nagedacht was, die ecologisch waren en nog steeds sensueel. En dat is gelukt. Tegenwoordig is dat het handelsmerk van Zeitraum en staan zij hier wereldwijd om bekend.

Verrassend simpel

Bij Zeitraum werken ze vanuit de gedachten dat een meubel niet alleen maar een gebruiksvoorwerp is. Natuurlijk moeten ze praktisch zijn, maar ook iets bijdragen aan de omgeving waar hij staat, flexibel zijn en karakter hebben. De houten meubels maken indruk zonder te overheersen. Ze zijn verrassend simpel.

Zeitraum kasten

Een goed voorbeeld van een verrassend simpele kast is de Zeitraum LOW Atelier kast. De asymmetrische indeling van de kast maakt hem net even wat specialer. De kast komt in zeven verschillende houtsoorten en bestaat uit verschillende lades en kastjes. Er is ook een grotere en hogere versie beschikbaar, de Zeitraum SIDE Atelier kast.

Zeitraum lampen

Ook de lampen zijn prachtig vanwege hun eenvoud. Neem nu de Noon collectie. Simpele vormen, strakke lijnen en lampenkappen die het licht zachtjes verspreiden. De High Noon vloerlamp staat prachtig boven een lees- of vergadertafel en de Noon 5 hanglamp, die iets weg heeft van de takken van een boom, staat geweldig boven een tafel in een restaurant.

Zeitraum tafels en stoelen

Save the best for last… wij zijn namelijk echt weg van de tafel en stoelen collectie van Zeitraum. Van simpele houten stoeltjes tot aan elegante eetstoelen en moderne loungestoelen. Wij vinden ze allemaal te gek. Het mooie aan de Zeitraum meubels is dat ze eigenlijk in elke ruimte en in ieder interieur passen. Van restaurant, hotel en kantoorruimte tot aan een licht, donker, modern of Scandinavisch interieur.

Offici√ęle dealer van Zeitraum

Als offici√ęle dealer kunnen wij op basis van grote aantallen scherpe prijzen offreren. Dus ben je op zoek naar design verlichting, tafels, stoelen of kasten voor een kantoor-, restaurant- of hotelinrichting? Neem dan contact op met onze klantenservice via: 020-6352440 of via het contactformulier.