Filter op:
Categorieën
Toon alles
Nieuwste
Populair
Open het filter

Zuiver Dutch Design

Zuiver is opgericht in 1998 en is in de tussentijd uitgegroeid tot een internationaal bekend Dutch designlabel. Het Dutch design merk wordt ondertussen in meer dan 20 verschillende landen verkocht. De collectie bestaat uit houten, leren, stalen en wollen materialen. Zuiver werkt samen met verschillende designers, het voordeel hiervan is dat geen één lijn hetzelfde is. Wel is ieder ontwerp te herkennen als een Zuiver ontwerp.

Zuiver stoelen

Er is zo veel keuze aan stoelen. OMG, is er één van en als je wilt weten waarom hij deze naam heeft gekregen moet je hem gewoonweg een keer uitproberen. De Albert Kuip stoel is ontworpen in samenwerking met Dutch design studio APE. Hij ziet er prachtig uit, komt in hele fijn pastelkleuren (waaronder oud roze en taupe) en zit ook nog eens comfortabel. Zuiver beschikt over diverse stoelen: eetkamerstoelen, bureaustoelen, barkrukken en ook fauteuils.

Zuiver verlichting

Ben je op zoek naar spots, hanglampen, wandlampen of misschien naar een lightbox met verlichting? Een aanwezige, stoere lamp of juist liever een lichte en elegante? De keuze is reuze bij Zuiver. De DEK collectie is een goed voorbeeld van stoere lampen. De lampen hebben een rooster en zijn afgewerkt met lederen details. In de Tripod Wood collectie zitten mooie, elegante en moderne lampen. De lampen hebben een driepoot van koper of van hout en de grote lampenkamp is beschikbaar in wit, zwart maar ook in kurk.

Officiële dealer Zuiver

Ben je op zoek naar projectinrichting voor een kantoorruimte, hotel of restaurant? InteriorWorks is officiële dealer van Zuiver. Wij kunnen de hele collectie leveren. Neem contact op via het contactformulier.