Projectinrichting & Interieurdesign

De ruimtes waarin wij werken en samenkomen hebben direct en indirect impact op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Hoe beter het interieur is afgestemd op de wensen en eigenschappen van de gebruiker, hoe groter het geluksgevoel. Dat zorgt dan weer voor een hogere productiviteit en uiteindelijk ook voor een hoger rendement.

‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren. Onze interieursfilosofie is gebaseerd op de combinatie van de drie pijlers. Dit is de sleutel tot een succesvol ingericht interieur. Meer weten? Neem contact met ons op.

Click here for the english version.

Afbeelding

Company ID

We analyse how you work

‍Wij analyseren wat de kernwaarden van de organisatie zijn, hoe jullie werken en willen werken. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar de juiste aanpak.

Lees meer

Human Factor

We advise what works for you

‍Wij zoeken de beste balans tussen bedrijfsefficiëntie en een veilige, gezonde, leuke en duurzaam ingerichte omgeving.

Lees meer

Project Efficiency

We make your interior work

‍Wij leveren inspirerende, representatieve kwaliteitsprojectinrichting tegen ieder budget en wanneer het jullie uitkomt.

Lees meer
Afbeelding

We analyse how you work

Wij willen weten wat voor organisatie jullie zijn, waar deze voor staat en welk doel jullie willen behalen. Op deze manier kunnen wij een passend advies geven en er samen een geslaagd interieur van maken. Wij analyseren dit op basis van verschillende tools zoals onderstaande.  

Moodcheck:  op basis van een moodcheck stellen wij vast welke look & feel jullie het meest aanspreekt en het best past bij het bedrijf en de ruimte. 

Inventarisatieprogramma:  hiermee inventariseren wij onder andere relatiepatronen op de werkvloer en het aantal vierkante meter dat nodig is per persoon. 

Omgevingsanalyse:  voordat wij van start gaan met het inrichtingsplan kijken wij altijd naar de omgevingsfactoren die van invloed kunnen zijn op de in te richten ruimte. 

Brainstormen:  Doormiddel van brainstorm- of scrumsessies proberen wij de meest uiteenlopende antwoorden te verkrijgen. Op deze manier komen wij er achter wat er nu speelt, welke richting jullie op willen en hoe wij een interieur kunnen creëren die dit stimuleert en waar iedereen graag verblijft. Denk aan vragen als: Wat is het ambitieniveau? Is het interieur ook een marketinginstrument? Staat het bedrijf en de medewerkers open voor veranderingen zoals Het Nieuwe Werken en het verhogen van de happiness factor? Hoe ver willen jullie gaan op het gebied van duurzaamheid? Welke interieurstijl past het beste? 

Afbeelding

‍Company ID

Brands we work with

We advise what works for you

Wij zoeken de beste balans tussen bedrijfsefficiëntie en een veilige, gezonde en leuke (werk)omgeving. Om dit voor elkaar te krijgen houden wij rekening met een aantal factoren.

Happiness: InteriorWorks streeft naar interieur dat de gebruiker centraal zet. Want hoe gelukkiger de gebruiker, hoe hoger de productiviteit en hoe lager het ziekteverzuim. Wij creëren dan ook graag een (werk)plek die voelt als thuiskomen. Waar beweging gestimuleerd wordt en waar een gevoel van samenhorigheid ontstaat. Aan alles wordt gedacht:

  • Finishing touch: van de verlichting tot aan de nieuwste snufjes en styling. 
  • Gezondheid: denk aan een gezonde restaurantformules en healthy tussendoortjes.
  • Ontspanning: van powernapruimtes tot aan yogasessies en massagestoelen.
  • Afleiding: wie wordt er nu niet gelukkig van een potje biljard of tafelvoetbal? 

Het is maar net hoe ver jullie willen gaan om de gebruiker tevreden te stellen. Wij denken dat ook graag mee over de happiness factor van het bedrijf.

Safety: Wij creëren een interieur waarbij gezondheidsrisico’s preventief vermeden worden. Op basis van het type gebruik kiezen wij de beste producten uit voor een veilig interieur. Hierbij houden wij ook rekening met de ARBO wetgeving en de Nederlandse praktijkrichtlijnen (NPR).

Sustainable: Wij geven een duurzaam advies aan al onze klanten, wij vinden het namelijk belangrijk om bij te dragen aan de circulaire economie. Zo hebben wij een database met duurzaam ontwikkelde producten, circulaire producten en zijn wij specialist in het upgraden van second life producten. Wij zoeken gebruikt meubilair op de markt of gebruiken het huidige meubilair en geven deze een tweede leven. 

Afbeelding

‍Human Factor

Project Efficiency

Wij leveren inspirerende, representatieve kwaliteitsprojectinrichting tegen ieder budget en binnen het afgesproken tijdspad. Samen met onze VCA-gecertificeerde partners zorgen wij er voor dat alles op een snelle en veilige manier wordt geleverd en geïnstalleerd. De Interiorshop heeft een thuiswinkelwaarborg en wij zijn ISO-gecertificeerd. Om de projectefficiëntie te waarborgen nemen wij de volgende onderdelen ook voor onze rekening. 

Cost control: Wij leveren een passend interieur voor ieder budget. Afspraak is bij ons dan ook echt afspraak en er zijn geen verborgen kosten achteraf.

Quality: Wij kunnen hier een heel betoog houden over het leveren van kwaliteit, maar liever bewijzen wij dat door middel van onderstaande certificaten en onze tevreden klanten.

Logistics: Wij hebben een magazijn met 3500 paletplaatsen waardoor wij met gemak op- en overslag kunnen faciliteren. Ook het tijdelijk opslaan van inventaris en opslaan bij calamiteiten is mogelijk. Onze vaste voormannen zorgen voor een vlekkeloze inhuizing op locatie. Zij beschikken over het juiste gereedschap- en transportmaterieel om alles vlot te laten verlopen. 

Aftersales: Om de levensduur van de producten te verlengen, bieden wij na de oplevering een onderhoudscontract aan in de vorm van Service Level Agreement (SLA). Hierin spreken wij af wanneer periodiekonderhoud wordt verricht, wat de reactietijd is op een vraag, welke onderdelen op voorraad worden gehouden en wanneer er vervangend meubilair wordt aangeboden bij onderhoud en garantie. 

Hoe dit precies werkt? Wij vertellen het graag, neem contact met ons op.

Afbeelding

‍Project efficiency

Projects that already work

Afbeelding
Afbeelding

‍Easy to book

Afbeelding
Afbeelding

‍OVG Real Estate

Afbeelding
Afbeelding

‍VNAB

Afbeelding
Afbeelding

‍Massive Music

Afbeelding
Afbeelding

‍The Fritz Hotel Dusseldorf

Afbeelding
Afbeelding

‍A'DAM & Co Membersclub

Certificaten en samenwerkingen

We make interiors work for you

Een plek waar inspiratie & advies samenkomen

Op InteriorWorks.nl komen inspiratie en advies samen. Laat je inspireren op het Interior Lookbook, bekijk de nieuwste producten op de Interior Shop of neem een kijkje in onze “Interior Kitchen“. Hier tref je een greep uit onze grootse, intieme, snelle, internationale, verrassende en mooie projecten waar wij aan bijgedragen hebben, zoals: Google, de A’dam toren, The Fritz Hotel, de Nederlandse Spoorwegen en de Gemeente Rotterdam. Zelfstandig of in naadloze samenwerking met onze partners.

Meer weten? Neem dan contact met ons op via:

☎ 020 635 24 40 of ✉ info@interiorworks.nl

Afbeelding

A team that works

Afbeelding

Geïnspireerd blijven?

Ga naar magazine