Over ons

‍Er is geen stoel of tafel die een saai kantoor plotseling stijlvol kan maken. Interieur gaat bij ons om meer dan alleen een mooi plaatje. Goede projectinrichting gaat over de balans tussen mens en omgeving. Vanuit een gedeelde passie zijn projectinrichters Chantal en Jeroen in 2004 InteriorWorks gestart.

‍Inmiddels werken we met een dynamisch team van professionals dagelijks in onze prachtige park office in Amsterdam. Dit interieurconcept, geïnspireerd door Central Park in New York, laat zien wat een werkomgeving kan doen voor gastvrijheid, toegankelijkheid én werkgeluk. Met deskundig advies en verstand van design realiseren we hier elke dag projectinrichtingen voor de meeste uiteenlopende opdrachtgevers.

Afbeelding

Missie

‍Met vakkennis, flexibiliteit en een uitgebreid netwerk komen we tot een passend interieur. Interieur wordt merkbaar werkbaar – we make interiors work for you.

Filosofie

‍Het interieur is geen doel, maar een middel voor geluk en gezondheid op de werkvloer. Daarom speelt de klant een onmisbare rol in onze werkwijze; door te luisteren naar en te leren van onze partners verzamelen we de expertise om klanten bij hun keuze te helpen. Dat maakt ons de specialist op het gebied van interieurdesign in de hospitality-, kantoor-, onderwijs- en zorgbranche.

‍Werkwijze

‍Wij maken het interieur merkbaar werkbaar via drie stappen:

Company ID We analyse how you workdoor te luisteren en te kijken. Wat wil je communiceren en wat wil je uitstralen? Wat is de sfeer op de werkvloer? Wat wil je bereiken? Met jouw wensen en onze inzichten maken we een ontwerp dat aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf. Bij InteriorWorks geloven we in de kracht van een goed concept.

Human Factor –We advise what works for youdoor op zoek te gaan naar de balans tussen alle elementen: geluk, duurzaamheid, gezondheid, ontspanning, veiligheid en detail. Hoe passender het concept, hoe gelukkiger de werknemer. Een werkomgeving die inspireert en werkt is niet alleen functioneel, maar ook leuk. Ons plezier in het vak delen we graag met je door in de showroom te laten zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van interieurdesign.

Project Efficiency –We make your interior work for you door te doen wat we beloven, op een manier die aansluit bij jullie werkdag. Dat betekent dat het interieur past bij de organisatie, het tijdspad en het budget. We zijn pas tevreden als we op al deze onderdelen geslaagd zijn.

Wil je een passend advies?

‍Toe aan een restyling, een grote renovatie of het totaalpakket? Onze samenwerking is altijd maatwerk: naar wens doen wij de gehele projectinrichting, bieden we interieuradvies of beperken we ons tot leverancier van exclusieve merken. Neem contact op met ons team in Amsterdam voor persoonlijk advies.

Neem contact op