IW IW

Inspiratieruimte Park Office

Inspiratieruimte_park_office_interiorworks_amsterdam

Impressie Park Office

Sleep mij

Park Office: hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Als we kijken naar de oppervlakte van een park, dan zien we patronen en vastgestelde paden. Ook in ons Park Office mocht een logische routing niet ontbreken. Verschillende looproutes en zichtlijnen zorgen hiervoor. In ons kantoor vind je verschillende werkplektypologieën: Social Heart, Theater, Workshop, Break Out, Meeting Room, Flex, Collaboratory, Open Workspace, Concentration, Board Room, Private Meeting en Corner Office. Alle plekken hebben specifieke eigenschappen en doelen.

Werkplektypologieën bij Park Office

Sleep mij

Social heart

Workshop

Theater

Meetingroom

Break-out

Flex werkplekken

Collaboratory

Open workspace

Boardroom

Concentration

Privat meetingroom

Partners van Park Office

De partners zijn direct na de conceptfase betrokken bij het project om de showroomruimte verder af te bouwen. Wij hebben iedereen uitgedaagd mee te denken voor de meest duurzame optie. Zo kwam onze vloerenleverancier Kempers met een reclaimed eiken vloer, QbiQ met een C2C glazen wandsysteem, en de combinatie All-Int/Drimensa/Flens met FSC en reclaimed hout en Cosentino met de C2C Dekton composiet bladen. Tierrafino leverde de leemverf.

Grote blikvangers zijn de LED verlichtingsarmaturen van Modular en de grote hoeveelheid aan interieurbeplanting van The Green Cloud. De vitrage van het Duitse JAB in samenwerking met Onel Windowdressing. Vepa x Drentea heeft de ruimte concentration ingericht. Special Finish is verantwoordelijk geweest voor het plaatsen van beton cire, dit is onder andere toegepast bij het theater en de keukenwand.

Alle betrokken partners

Ontwerpproces Park Office

Tijdens het ontwerp hebben we gekozen om zoveel mogelijk het ‘contact met buiten’ te zoeken. Dit heeft geresulteerd in een kantooromgeving met aan 3-zijde glas. En op de verdiepingen inpandige balkons. Eén zijde van het gebouw is gesitueerd aan een park, de andere zijde met vrij uitzicht over het Amsterdamse IJ. Het contact met buiten wordt extra versterkt door het twaalf meter hoog gelegen groene dakterras met een sportkooi en vrij uitzicht over Amsterdam.

Een duidelijk ontwerpopdracht was ook om het binnenklimaat aangenaam te maken. Met een glasgevel op het zuiden tot een geconditioneerde opslagruimte waren isolatie, koeling, verwarming en zonwering belangrijke aandachtspunten.

‍Unieke locatie en makkelijk te bereiken‍

Locatie
De naam NOORDS verklapt het misschien al, maar onze showroom bevindt zich in Amsterdam-Noord aan de tt. Vasumweg 170. Ons Park Office staat op het Cornelis Douwesterrein met uitzicht over het IJ. Amsterdam-Noord is een populaire locatie en ontwikkelt zich voortdurend met innovatieve ondernemers, hippe panden en het populaire NDSM-terrein. ‍

Openbaar vervoer vanaf Amsterdam Centraal
Richting Station Zaandam, halte Keerkringpark - Bus 349
Richting Station Zaandam Zaanse Schans, halte Keerkringpark - Bus: 391
Richting Station Noord - Metro: 52, halte Noorderpark - Bus: 35, halte Meteorenweg ‍

Auto
Onze showroom is goed te bereiken via de Ringweg A-10, afslag S101, S116 en S118‍

Fiets
Er varen 2 gratis veerponten van Amsterdam Centraal naar NDSM en vice versa.‍

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid. Je vindt de parkeerplaatsen rond het pand NOORDS en tevens hebben wij een inpandige parkeerplaats.

Wil je onze showroom bezoeken?

‍‍Toe aan een restyling, een grote renovatie of het totaalpakket? Onze samenwerking is altijd maatwerk: naar wens doen wij de gehele projectinrichting, bieden we interieuradvies of beperken we ons tot leverancier van exclusieve merken. Wij verwelkomen jou als zakelijke klant en partner graag in onze showroom voor persoonlijk advies.