IW IW
gemeente-heerhugowaard-projectinrichting-interiorworks

Projectinrichting voor elk concept.
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag een offerte bij ons aan, dit kan geheel digitaal en is 100% vrijblijvend. InteriorWorks is een projectinrichter die uitsluitend aan zakelijke afnemers of instellingen levert.

Impressie van ‍InteriorWorks voor Gemeente Heerhugowaard

sleep mij

De HÅG Capisco bureaustoel is een klassieke bestseller en is zelfs tot aan een halfstaande positie verstelbaar. Dit biedt bewegingsvijheid aan de medewerkers.

De LJ1 PET Felt stoel van De Vorm is een universele stoel die we vaak terugzien in kantoren en hospitality. Door de uitstekende rugondersteuning die de stoel biedt is hij zeker geschikt voor in vergaderruimtes.

Naast comfortabel is de De Vorm LJ3 PET Felt kruk ook nog een geluiddempend door het PET-vilt waar de zittingen van gemaakt zijn.

De Occo collectie van Wilkhahn is te herkennen aan de kenmerkende zitkuipjes. In deze vergaderzaal hebben wij de Wilkhahn Occo vergaderstoel geplaatst.

De Haworth Fern bureaustoel is naar jouw wens in te stellen en daarmee zeer geschikt voor lange werkdagen.

Het Vepa Presto R bureau heeft een zit-sta verstelling. Hierdoor wordt de ergonomische werkhouding van de medewerkers verbeterd.

 

Onze klanten zijn erg tevreden,
dus wij ook.

InteriorWorks werkt sinds 2004 samen met verschillende toonaangevende klanten en partners. Deze klanten en partners staan bij ons hoog in het vaandel en waarderen wij enorm. Niets is mooier om een interieurproject met veel plezier en succes af te ronden. Een fijne samenwerking met klanten en partners speelt hierbij een grote rol.

Ben je overtuigd door wat onze partners over ons zeggen en wil jij net zo'n succesvolle samenwerking aangaan? Leuk!
Neem contact op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.

Marit Nijssen

Eigenaar - adviseur Bij DNA Projecten

Anne Boonstra

Architect Bij UP architecture

Eelko van Willigenburg

Cerius Projects

Linda van Ruiten

Projectmanager Bij Drees & Sommer

Maud van den Bos

Project Manager Bij Ideal Projects

Niels Kramer

Creative Director Bij Tétris Design & Build

Paul Geurts

Architect | Eigenaar Bij MOST Architecture

Anouk van de Sande

Interieurontwerpster


‘De levering van de producten en de daarbij horende montage was boven verwachting. We zijn zeer te spreken over de vriendelijke samenwerking met InteriorWorks en de kwaliteit die zij leveren voor het project van Gemeente Heerhugowaard.’

‘Het interieurproject Onderlinge ‘s-Gravehage en het traject voor het leveren van het meubilair is soepel verlopen door de proactieve houding en inhoudelijke kennis van InteriorWorks’.

 

‘Een prachtige opdracht die we gezamenlijk hebben uitgevoerd. Een uitgewerkt ontwerp door VOID interieurarchitectuur met veel verschillende onderdelen en merken die door InteriorWorks perfect zijn aangeboden. Hierdoor konden we snel zaken doen voor het project NVAO‘.

 

 

‘Voor het project EVBox heeft InteriorWorks via een tenderaanvraag het project gewonnen. Zij hebben gedurende het offerte traject goed meegedacht en verschillende opties voorgelegd. Dit was belangrijk om het project binnen het gestelde budget en het ontwerp van de architect D/Dock in te vullen. Dit heeft geresulteerd is een gaaf eindresultaat!’

 

‘Wat zijn wij blij met het eindresultaat en wat zijn we trots op de samenwerking met InteriorWorks. Een club fijne mensen die vanaf het eerste moment volop meedenkt en snel schakelt. Een samenwerkingspartner van wie je er het liefst 10 van zou willen hebben.’

 

 

‘Waarom zou je slechts 5 weken per jaar in een prettige en natuurlijke omgeving je dag door brengen? Met het Park Office concept voelen de overige 47 weken van het jaar net zo goed aan als die 5 vakantieweken: diversiteit in het interieur waar een natuurlijk, huiselijk en prettig binnenklimaat voorop staat in een duurzaam gebouw. Organische vormtaal gecombineerd met verschillende plaatsen om (samen) te werken, te ontspannen of te concentreren. Binnen is buiten en buiten is binnen’.

 

‘De meerjarige samenwerking met InteriorWorks heeft, door de excellente service en brede productkennis, een nadrukkelijke meerwaarde in het ontwerp- en uitvoeringsproces voor MOST Architecture. Als ontwerpers bespreken wij conceptuele ideeën met het team van InteriorWorks, zij vertalen de ideeën in project specifiek advies en producten. De samenwerking tilt onze projecten naar een hoger niveau.’

‘Nogmaals bedankt voor de mooie samenwerking voor restaurant Codium.
Een resultaat om trots op te zijn!’

Toegepaste merken