IW IW
ncs_kantoorinrichting_turn_key_interiorworks

Projectinrichting voor elk concept.
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag een offerte bij ons aan, dit kan geheel digitaal en is 100% vrijblijvend. InteriorWorks is een projectinrichter die uitsluitend aan zakelijke afnemers of instellingen levert.

Impressie van NCS

sleep mij

Als vereniging voor diverse sportverenigingen, kon er geen betere tafel geplaatst worden dan de Planq Gym Floor Table. Om het speelse interieur af te maken, is er gekozen voor verschillende Ferm Living lampen.

De HAY About A Chair Soft AAC 23 is een multifunctionele stoel die we in zowel kantoren als hospitalty veel terugzien.

Om een werkplek te creëren is er gekozen voor het Vepa PiqNiq bureau, om het speelse effect in het interieur vast te houden. Daarnaast zien we de akoestische schuifdeurkast van Vepa terug en de Muuto Under The Bell hanglampen.

 

Onze klanten zijn erg tevreden,
dus wij ook.

InteriorWorks werkt sinds 2004 samen met verschillende toonaangevende klanten en partners. Deze klanten en partners staan bij ons hoog in het vaandel en waarderen wij enorm. Niets is mooier om een interieurproject met veel plezier en succes af te ronden. Een fijne samenwerking met klanten en partners speelt hierbij een grote rol.

Ben je overtuigd door wat onze partners over ons zeggen en wil jij net zo'n succesvolle samenwerking aangaan? Leuk!
Neem contact op via: ☎ 020 - 635 24 40 of ✉ contactformulier.

”De levering van de producten en de daarbij horende montage was boven verwachting. We zijn zeer te spreken over de vriendelijke samenwerking met InteriorWorks en de kwaliteit die zij leveren.” 

‘Wat zijn wij blij met het eindresultaat en wat zijn we trots op de samenwerking met InteriorWorks. Een club fijne mensen die vanaf het eerste moment volop meedenkt en snel schakelt. Een samenwerkingspartner van wie je er het liefst 10 van zou willen hebben.’

“De meerjarige samenwerking met InteriorWorks heeft, door de excellente service en brede productkennis, een nadrukkelijke meerwaarde in het ontwerp- en uitvoeringsproces voor MOST Architecture. Als ontwerpers bespreken wij conceptuele ideeën met het team van InteriorWorks, zij vertalen de ideeën in project specifiek advies en producten. De samenwerking tilt onze projecten naar een hoger niveau.”

”Nogmaals bedankt voor de mooie samenwerking voor restaurant Codium.
Een resultaat om trots op te zijn!”

”Waarom zou je slechts 5 weken per jaar in een prettige en natuurlijke omgeving je dag door brengen? Met het Park Office concept voelen de overige 47 weken van het jaar net zo goed aan als die 5 vakantieweken: diversiteit in het interieur waar een natuurlijk, huiselijk en prettig binnenklimaat voorop staat in een duurzaam gebouw. Organische vormtaal gecombineerd met verschillende plaatsen om (samen) te werken, te ontspannen of te concentreren. Binnen is buiten en buiten is binnen”.

Marit Nijssen

Eigenaar - adviseur Bij DNA Projecten

Maud van den Bos

Project Manager Bij Ideal Projects

Paul Geurts

Architect | Eigenaar Bij MOST Architecture

Anouk van de Sande

Interieurontwerpster

Niels Kramer

Creative Director Bij Tétris Design & Build

Toegepaste merken