A'DAM & Co membersclub

Afbeelding

InteriorWorks voor A'DAM & Co membersclub 

Analyse

‍Op de 18e verdieping van de A’DAM toren zit A’DAM & Co, een private membersclub. Samen met de architect hebben wij nagedacht over een interieurinrichting die past bij het unieke en exclusieve karakter van de club.

‍Het idee achter de A’DAM & Co op de 18e verdieping van de A’DAM Toren is het bieden van een ontspannen en inspirerende omgeving. Naast de luxe inrichting van de membersclub dragen de locatie, de iconische A’DAM Toren, en het adembenemende uitzicht hieraan bij

Advies

‍Het doel: een unieke & ontspannen ruimte creëren waar de leden inspiratie kunnen op doen, kunnen netwerken en plezier kunnen maken.

‍Voor Membersclub zijn wij op zoek gegaan naar uniek meubilair dat bijdraagt aan de gewenste uitstraling en beleving. Van gepimpte second life fauteuils tot aan een custom made spiegeltafel. ‍Samen met de architect hebben wij nagedacht over de interieurinrichting en het te gebruiken meubilair. De membersclub straalt een en al luxe en gemak uit en dat terwijl een deel van het stijlvolle meubilair een tweede leven heeft gekregen.

Make it work!

‍Het eindresultaat van A’DAM & Co mag er zeker zijn. Wij, InteriorWorks, zijn een groot voorstander van het combineren van nieuwe design meubels en gepimpte second life meubilair. Enerzijds heeft dit te maken met duurzaamheid en anderzijds met de kans om unieke items te hergebruiken.

‍‍Zo hebben wij voor A’DAM & Co tweedehands designfauteuils in oorspronkelijke staat teruggebracht door ze opnieuw te stofferen. Naast second life meubilair hebben wij de membersclub ook voorzien van tweedehands bordspelletjes. De leden komen hier immers niet alleen om te netwerken, maar ook om te ontspannen, te genieten en om zich op hun gemak te voelen onder vrienden.

‍‍De papegaaienkooi (zonder papegaai) op poten en de boekenstandaard die bij de entree staan zijn beide custom made. Een ander uniek item dat wij op maat hebben laten maken is de lange spiegeltafel, naar ontwerp van de architect. Door de spiegeltafel lijkt het interieur één te worden met het uitzicht. Een unieke belevenis.

‍‍Facts & figures:

  • Oppervlakte: circa 1.000 m2
  • Architect: TANK
  • Foto credits: Teo Krijgsman
  • Oplevering: 2016
  • PERS BERICHT 
HAY design meubilair
Afbeelding
Afbeelding

Over A'DAM & Co membersclub

‍A’DAM & Co is een besloten membersclub die zich bevindt op de 18e verdieping van de A’DAM Toren. De club heeft een serene setting in het prachtige gebouw aan het IJ in Amsterdam en heeft een spectaculair dakterras met uitzicht over de stad.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Hospitality

‍MA'DAM

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍Hotel Arena

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍W Hotel Amsterdam

‍Amsterdam

Bekijk project