Astellas Pharma

Afbeelding

InteriorWorks voor Astellas Pharma

Analyse

Astellas Pharma wilde een ergonomische werkomgeving creëren in het nieuwe kantoor- en onderzoeksgebouw.

Advies

‍Astellas Pharma is een bedrijf dat zich inzet om anderen te helpen en het leven gemakkelijker te maken. Wij van InteriorWorks hebben de mensen achter deze organisatie geholpen door een plek te creëren die zich helemaal inzet voor de werkenden. Hierbij is er gekeken naar comfort en ergonomie die de werksfeer en de productiviteit bevordert. 

Make it work!

‍‍InteriorWorks heeft zowel voor de kantoorruimtes als het restaurant en de loungeruimte het meubilair geleverd. Een farmaceutisch bedrijf kan natuurlijk niet zonder comfortabele en ergonomische werkplekken.

‍‍Facts & Figures:

  • Oppervlakte: circa 8.000 m2
  • Architect: ATC Schoordijk
  • Projectmanagement: Drees & Sommer
  • Oplevering: 2012
Drentea design meubilair
Fermob design meubilair
Afbeelding

Over Astellas Pharma

‍‍Astellas Pharma is een bedrijf dat farmaceutische producten ontwikkelt, produceert en verkoopt. Het nieuwe gebouw is gevestigd aan het Bio Science Park in Leiden. Het pand is verdeeld in laboratoria en kantoorruimtes.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Zorg

‍Ace & Tate

‍Antwerpen

Bekijk project
Afbeelding

‍Zorg

‍Domus Medica

‍Utrecht

Bekijk project
Afbeelding

‍Zorg

‍Limor

‍Rijswijk

Bekijk project