David Lewis

Afbeelding

InteriorWorks voor David Lewis

Analyse

‍Davis Lewis, hét internationale boekingskantoor voor dj’s als Armin van Buuren en Sunnery James & Ryan Marciano, wilde een ‘homey’ kantoorinrichting die past bij het imago. Een plek waar dj’s zich ‘thuis’ voelen.

Advies

‍We hebben meubilair geleverd dat past bij het dj imago en tegelijkertijd bijdraagt aan een huiselijke sfeer. Van (lounge) stoelen en banken tot aan custom made krukken, speakers en klokken.

‍‍In het interieur zie je veel donkere tinten terugkomen: zwart, grijs en donkerbruin gecombineerd met wit. Het geleverde meubilair van onder andere Vitra, Zuiver en Jess Design passen hier perfect bij. Voor de loungeruimte hebben wij krukken van Silvio Rohrmoser op maat laten maken. Deze hebben een aangepaste zithoogte zodat ze goed onder de tafel passen. Naast design meubilair hebben wij diverse accessoires geleverd, van unieke wandklokken tot aan geluidsboxen die omgebouwd zijn tot tafeltjes.

Make it work!

‍David Lewis Productions is één van de bekendste agentschappen voor dj’s. Naast kantoorruimtes is er ook een muziekopnamestudio aanwezig en uiteraard een fijne loungeruimte.

‍‍De kantoorinrichting heeft een internationaal karakter net als het DJ agentschap die gevestigd is in onder andere Hong Kong en New York. Het is een stijlvol, stoer en innovatief kantoor met een ‘homey touch’. Voor de gene die vaak op en neer reizen naar Amsterdam voelt het kantoor als een ‘home away from home’.

Facts & Figures:

  • Architect: TANK interior
  • Oppervlakte: circa 550 m2
  • Oplevering: 2016
Jess design meubilair
Afbeelding
Vitra design furniture

Over David Lewis

‍David Lewis Productions is gevestigd in New York, Hong Kong en het hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf werd in 1995 opgericht door David Lewis, met als doel een innovatief en dynamisch DJ-bureau te creëren dat een professionele service biedt aan alle klanten. Naarmate de DJ-industrie groeide, is David Lewis Productions inmiddels uitgegroeid tot een betrokken, vooruitstrevend artist booking / managementbedrijf met een selectie internationale beroemdheden die voortdurend in ontwikkeling is.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍Zoover & Weeronline

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍MassiveMusic

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project