EasyToBook

Afbeelding

InteriorWorks voor EasyToBook

Analyse

‍‍Het online boekingsplatform voor hotels, EasyToBook, bevindt zich in een monumentaal pand in het centrum van Amsterdam. De klant wilde graag een open werkomgeving creëren met een industriële uitstraling.

Advies

‍De architect waar wij mee samen hebben gewerkt heeft dit gerealiseerd door de kantoorvloeren in te delen als één groot kantorenlandschap. Zo is iedereen bereikbaar en ontstaat er geen hokjescultuur. Voor de gene die toch even wat rust nodig hebben zijn er stilte werkplekken gemaakt en ook is er een algemene ruimte die ook als informele overlegplek gebruikt kan worden. Het pand heeft een industrieelkarakter gekregen door het gebruik van cement en ruwe materialen. Ook het plafond, of eigenlijk de plafondstructuur, draagt hier aan bij.  

Make it work!

‍‍Op het gebied van meubilair hebben wij het interieurconcept weten te versterken door eenvoudige design producten te leveren met een industriële en stoere uitstraling. Denk hierbij aan de Longwave fauteuil van Moroso en Diesel en de Disc hanglamp van Graypants. Ook de bureaustoelen, Herman Miller Sayl, passen in deze sfeer. De baksteenrode Functionals Lloyd tafel fungeert als informele overlegplek en ook de bureaustoelen van Herman Miller hebben een industrieel design.

‍Facts & Figures:

  • Architect: Ideal Projects
  • Oppervlakte: circa 900 m2
  • Oplevering: 2014
Herman Miller design meubilair
Diesel by Moroso design meubilair
Afbeelding

Functionals Lloyd tafel indoor - donkergrijs

Functionals Lloyd tafel is een stoere, industriële tafel. De tafel is in diverse afmetingen verkrijgbaar, waardoor Lloyd voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.

Beschikbaarheid 1 - 2 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over EasyToBook

‍Voor het nieuwe kantoor van EasyToBook, tegenwoordig Creative Clicks, hebben wij meubilair geleverd dat het industriële interieurconcept versterkt.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Google Nederland

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Philips

‍Amsterdam

Bekijk project