Expedia

Afbeelding

InteriorWorks voor Expedia

Analyse

‍Expedia wilde een moderne en praktische inrichting dat past bij het internationale imago van het bedrijf. Het nieuwe kantoor in Amsterdam zit vol met ‘globetrotters’. Aan ons de taak om het kantoor zo in te richten dat iedereen zich thuis voelt. Ongeacht afkomst, leeftijd en interesses.

Advies

‍De reislustige werknemers van Expedia komen van over de hele wereld. Wij hebben ervoor gezorgd dat iedereen zich op kantoor een beetje thuis voelt.

‍‍InteriorWorks heeft projectmeubilair geleverd dat past bij een werelds bedrijf als Expedia. Samen met de architect hebben wij de ruimtes modern ingericht met kleurrijk kwaliteitsmeubilair.

Make it work!

‍InteriorWorks heeft projectmeubilair geleverd dat past bij een werelds bedrijf als Expedia. Samen met de architect hebben wij de ruimtes modern ingericht met kleurrijk kwaliteitsmeubilair. Van comfortabele Herman Miller Mirra bureaustoelen tot aan tijdloze, kleurrijke vergaderstoelen van Arco.

‍De lange gangen van het kantoor hebben wij niet ongebruikt gelaten. Deze op het eerst nutteloos lijkende ruimte kan namelijk heel functioneel zijn. Met het juiste meubilair creëer je hier namelijk een plek waar medewerkers zich kunnen terugtrekken. Noem het een informele overlegplek, belplek of een lounge, het ziet er hoe dan ook een stuk aantrekkelijker uit dan een kale gang. De Pod fauteuil van De Vorm is niet alleen comfortabel maar ook akoestisch én een lust voor het oog.

‍Tussen al die internationale invloeden, zowel qua medewerkers als de activiteit van het bedrijf, kon een stukje Nederland niet uitblijven. Naast vele internationale designmerken hebben wij Nederland ook goed vertegenwoordigd. Zo vind je projectmeubilair terug van onder andere Arco en Functionals. De Frame stoel, een echte klassieker van Arco, en voor een informele werkplek kozen wij voor het paradepaardje van Functionals: de Lloyd tafel.

Muuto design meubilair
Functionals design meubilair
Afbeelding

De Vorm Pod fauteuil - Lichtgrijs - InteriorWorks

De Vorm Pod fauteuil is de fauteuil bij uitstek voor wie wat extra privacy op kantoor nodig heeft. De met PET vilt gestoffeerde schaal heeft een extra functie, deze heeft namelijk ook een akoestische functie.

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Herman Miller Aeron B bureaustoel

Deze opvallende bureaustoel heeft een zitcomfort waar je U tegen zegt. Als je de Aeron eenmaal hebt geprobeerd wil je niets anders meer... Ervaar het zelf!

Beschikbaarheid 1 week
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Expedia

‍‍Expedia is één van de grootste online reisbureaus ter wereld en biedt vakantiegangers en zakenreizigers een platform om eenvoudig een reis te zoeken, plannen, boeken en voor te bereiden. Expedia heeft vestigingen over de hele wereld. De mensen die hier werken adviseren andere over reizen, maar doen dit zelf ook graag.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍ING Group ICEC

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍NS Stations

‍Utrecht

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Timmerhuis

‍Rotterdam

Bekijk project