Gemeente Hollands Kroon

Afbeelding

InteriorWorks voor Gemeente Hollands Kroon

Analyse

‍Gemeente Hollands Kroon wilde op een duurzame manier een plek creëren voor ontmoetingen, samenwerkingen en kennisoverdracht. Bij de opdrachtgever stond duurzaamheid voorop en dit is terug te zien in het huidige meubilair. Er is gekeken naar het hele plaatje. Ahrend Hergebruik heeft een deel van het bestaande meubilair gerenoveerd en klaargestoomd voor een nieuw leven. Zo zijn er duo werkplekken ‘vernieuwd’ en zittingen opnieuw gestoffeerd.

Advies

‍Het idee van Hollands Kroon was om een plek te creëren voor ontmoetingen, onderlinge samenwerking en kennisoverdracht. Architect Crielaers & Company heeft op basis van de werkwijze van Hollands Kroon een concept ontwikkelt dat modern en flexibel is. Voor het interieurconcept dat is ontwikkelt hebben wij het losse meubilair mogen leveren.

Make it work!

‍Het interieur van Gemeente Hollands Kroon is speels en heeft veel verschillende ‘spaces’. Er zijn drie verschillende werkplekken gerealiseerd, namelijk landing spaces voor flexibel werken en informeel overleg, de team spaces en de indivudual spaces waar in gewerkt kan worden in stilte en privacy. De creatieve afwerkingen van het pand – zoals het speelse behang en de opvallende street-art – maken het concept uniek en zorgen voor die vertrouwde sfeer die Hollands Kroon siert. Voor het interieur van Gemeente Hollands Kroon is er gekozen voor zakelijk in combinatie met ‘jong’. Je ziet veel geel met gekke lampen, blauw met bollen poefjes en bijzondere stofferingen met buitengewone tapijten. Alles in combinatie met veel geperst hout, maakt het een bijzonder geheel. InteriorWorks leverde meubilair van onder andere Arper, Offecct, Muuto, HAY, Fritz Hansen en Dutch design merk Palau.

‍ 

Facts & Figures:

  • Architect: Crielaers & Company
  • Oplevering: januari 2017
  • Foto credits: Rika Hilverts
Hay Projectinrichting
Arper projectinrichting InteriorWorks
Emeco design meubilair
Afbeelding

Birch

BuzziSpace Buzzifalls ruimteverdelers zijn ontworpen door Sas Adriaenssens. Naast akoestische oplossing creëren ze op een speelse manier meer privacy in een ruimte. 

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
 Carry On  - Lichtgrijs Remix 123

De Offect Carry On Kruk is een gestoffeerde kruk, met een handige hendel waardoor de kruk flexibel, functioneel en makkelijk in gebruik is. Handig voor op kantoor! Welke kleur kies jij?

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Muuto Nerd barkruk - grijs

De Muuto Nerd barkruk is een echte nerd onder de barkrukken. Deze barkruk heeft namelijk alles: comfort, steun, stevig, mooi. Wat wil je nog meer?

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Gemeente Hollands Kroon

‍De Gemeente Hollands Kroon is waar je het polderse land tegenkomt, het leven langs de Waddenzee en de agrarische velden. De gemeente is ontstaan na een fusie van voormalige plattelandsgemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringsmeer. Hollands Kroon is dus een jonge gemeente in de kop van Noord-Holland en telt 22 kernen.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Scotch & Soda | InteriorWorks

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Google Nederland

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project