Gibson

Afbeelding

InteriorWorks voor Gibson

Analyse

‍Gibson, het iconische en toonaangevende gitaarmerk, heeft zich gevestigd in de A’DAM Toren. Zij staan wereldwijd bekend om hun nummer één gitaarmerk Gibson en veel belovende muziek merken zoals Epiphone, Kramer, Steinberger en meer. Hun intrede als wereldmerk in de A’DAM Toren is een rijke toevoeging. Zodoende kwam ook de invulling van de kantoorruimte ter sprake. Gibson ademt één en al muziek, dus wat past er beter bij het interieur dan een ruige, industriële rock en roll look? TANK Architecture & Interior Design heeft deze elementen weten te verwerken in het interieur. Wij hebben geholpen bij de keuze en de levering van het meubilair.

Advies

‍TANK heeft allereerst gekeken naar de look & feel van Gibson’s kantoor. De ruige rock en roll sfeer wordt tot uiting gebracht met materialen als leer, oud ijzer en industriële elementen. Daarnaast worden diepe kleuren als bruin, oranje, beton en groen gecombineerd. Als we kijken naar de bijpassende interieurstijl is dit American Hardware.

‍Naast het industriële, rock & roll karakter is het ook belangrijk dat de werknemers zich thuis voelen. ‘Your home away from home’. Het huiselijke gevoel wordt gecreëerd door de verschillende muziek elementen zoals producten, instrumenten en geluidsinstallaties, die je in de gehele ruimte terugvindt. Muziek in combinatie met de bar en keuken bestempeld nogmaals het warme gevoel van thuis.

Make it work!

‍In iedere ruimte zijn andere creatieve interieur elementen terug te vinden. Zo worden in de hal diverse producten gepresenteerd. Je ziet hier Gibson’s gitaren, koptelefoons, muziekboxen etc. In de kantoorruimten staan gitaren op symmetrische wijzen tentoongesteld en in een andere ruimte is zelfs een podium gecreëerd. Op de achtergrond is een plantenwand gecreëerd, waardoor een jungle effect ontstaat. In combinatie met het podium is dit een unieke eyecatcher. 

‍De kantoorruimten zijn gevuld met ergonomische bureaustoelen van Interstuhl. Deze meubels moeten ervoor zorgen dat de werknemers op een comfortabele en verantwoorde manier kunnen werken. Daarnaast dragen deze stoelen, die voor 98,5% recyclebaar zijn, bij aan een milieubewust interieur.

‍de ergonomische Prosedia Se7en bureaustoelen geplaatst. Deze stoelen zorgen ervoor dat de werknemers op een comfortabele en een verantwoorde manier kunnen werken. De Prosedia Interstuhl bureaustoel is voor 98,5% recyclebaar en is ARBO goedgekeurd. 

‍Een werkplek met een view! Wie wil dat nou niet? Daar passen de stijlvolle barkrukken van HAY als geen ander bij. De kuipzitting biedt in hoge mate comfort. Het zwarte frame is gemaakt van staal en sluit daarom goed aan bij het gehele interieur.

‍De grote zithoek, met op de achtergrond een gitarenwand, is gevuld met de Ligne Roset banken in zwart leer. Deze banken zijn door het diepe zitgedeelte en het zachte leer zo comfortabel en er is genoeg plek voor iedereen. De perfecte plek om gezamenlijk het weekend in te luiden.

‍Facts & figures

  • Projectnaam: Gibson
  • Architect: TANK
  • Oplevering: 2016
  • Plaats: A'DAM Toren, Amsterdam
Tacchini design meubilair
Emeco design meubilair

Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel

Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel is een goed ondersteunende stoel voor een scherpe prijs en is geschikt voor 96% van de beroepsbevolking

Beschikbaarheid 1 week
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Gibson

‍’s Werelds grootste en iconische gitaarmerk is Gibson. Generaties lang produceren zij de instrumenten van menig wereldberoemde muzikanten. Het gitaarmerk is gevestigd over de hele wereld, maar het hoofdkantoor bevindt zich in Nashville. Naast het leveren van hoogwaardig vakmanschap, hebben ze een tal aan beroemde muziekpartners en andere beroemde muziekmerken, zoals Epiphone, Kramer, Steinberger en Gibson Pro Audio.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍Yardi

‍Amsterdam

Bekijk project
Zuiderzeeland | InteriorWorks

‍Kantoor

‍Kennedy van der Laan

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project