Koos Service Design

Afbeelding

InteriorWorks voor Koos Service Design

Analyse

‍Koos Service Design (opdrachtgever), 7 lab en Booreiland zijn samengevoegd in één kantoorpand en wilde hiervoor een interessant, jong, functioneel en sleutel klaar interieur. Belangrijk hierbij was dat de identiteit van alle drie kantoorbewoners als een geheel met elkaar gecombineerd werden.

Advies

‍Samen met architect Standard Studio hebben wij het kantoor geheel ingericht. Het interieurconcept is geïnspireerd op het ‘Koos Ocean’s Eleven’ thema. Dit thema – dat werd geïnspireerd door de film – kan omschreven worden in de woorden: toewijding, avontuurlijk, sociaal, creatief en zuiver. De ruimte heeft een aantal geweldige, geheime en avontuurlijke plekken.

‍Het kantoorpand telt 560 m2 en is één grote ruimte. Om dit oppervlakte slim in te delen, heeft Standard Studio de ruimte opgedeeld door vijf vergader- en meeting ruimtes. Deze box-in-box vergaderruimtes zijn door ons, InteriorWorks, geleverd. De boxen zijn zo gepositioneerd dat deze kleinere kantoren creëren voor de drie bedrijven. Daarnaast behoudt de ruimte haar open en ‘loft’ achtige karakter.

Make it work!

‍Het pand heeft een geweldige lichtinval door de enorme ramen en heeft een prachtig uitzicht over de haven van Amsterdam. Het interieur is kleurrijk en interessant. Zo is er bijvoorbeeld een vintage auto naar binnen getakeld voor een speels karakter. Deze oldtimer is een leuk erfstuk van de eigenaar.

‍We hebben naast meubilair van bijvoorbeeld, HAY, Muuto en Dutch Originals, ook veel maatwerk geleverd. Al het meubilair van de bar en keuken en de lange houten bank zijn op maat gemaakt. Wij kunnen als ervaren projectinrichter het hele plaatje leveren. Zo hebben wij naast design meubels ook de plantenwand van veel groen voorzien, een schilder voor de blauwe wand van Koos Service Design geregeld en de grafische bestickering op de ramen laten doen.

Facts & Figures:

  • Architect: Standard Studio
  • Oppervlakte: 560 m2
  • Oplevering: 2018
Muuto design meubilair
Dutch Originals design meubilair
Afbeelding

HAY AAC 26 stoel

De AAC 26 is een van de designer stoelen van HAY. De stoel is erg comfortabel en past door zijn veelzijdigheid aan kleuren in heel veel verschillende interieurs. 

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
HAY Revolver roterende barkruk

Met de HAY Revolver barkruk kun je alle kanten op, letterlijk en figuurlijk aangezien je vanaf de voetensteun 360 graden kun draaien. 

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Koos Service Design

‍In het kantorenpand aan de Houthavens in Amsterdam, bevinden zich drie vooruitstrevende moderne bedrijven. Zo is Koos Service Design een bedrijf dat de uitdagingen van vandaag bestormd met service design. “Samen met vooruitstrevende organisaties ontwerpen wij waardevolle diensten die mensen graag gebruiken”, alsdus Koos. Buurman 7 lab is een software company die zich inzet voor een beter leven met slimme software, en bij Booreiland – een digitaal ontwerpbureau – werken ze aan custom tools en rijke web ervaringen.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Tribes Raamplein | InteriorWorks

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍ING Group ICEC

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Zoover & Weeronline

‍Amsterdam

Bekijk project