Labré Advocaten

Afbeelding

InteriorWorks voor Labré Advocaten

Analyse

‍Labré Advocaten wilde een eigentijds en comfortabel interieur waar werknemers, relaties en klanten zich op hun gemak voelen.

Advies

‍‍Voor de inrichting van het advocatenkantoor hebben wij goed gekeken naar het interieurontwerp van de architect. Daarnaast moest het interieur ook passen bij de uitstraling van Labré Advocaten.

Make it work!

‍‍Het interieur heeft een strak en kleurrijk uiterlijk gekregen. In de stijlvolle en rustige vergaderruimtes kan men zich terug trekken en voor een informeel overleg kan men terecht op de flexibele werkplekken op de gangen. In het interieur zie je onder andere comfortabele krukken van LaPalma, Muuto Stacked kast met akoestische panelen en ook de akoestische schuifdeurkasten van Drentea. InteriorWorks heeft naast de werkplekken en het vergadermeubilair ook het restaurantmeubilair geleverd. 

‍‍Facts & Figures:

  • Oppervlakte: 600m2
  • Oplevering: werkplekken, arbo-bureaustoelen, vergader- en restaurantmeubilair
Muuto Scandinavian design meubilair
LaPalma design meubilair
Afbeelding

LaPalma Lem H80 barkruk - zwart gelakt

De LaPalma Lem H80 barkruk is volgens velen de mooiste barkruk aller tijden! De barkruk heeft een draaibare zitting en is in veel kleuren verkrijgbaar. Ideaal voor een hotelbar of flex werkplek.

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Labré Advocaten

‍Het kantoor van Labré Advocaten is gevestigd in het unieke gebouw ‘De Lairesse’ (Amsterdam) in het voormalige scheikundig laboratorium van de Vrije Universiteit uit 1932.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍NS Stations

‍Utrecht

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍David Lewis

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project