Macaw

Afbeelding

InteriorWorks voor Macaw

Analyse

‍Aan het einde van de dag met meer energie naar huis. Dat is wat Macaw wilde bereiken met het nieuwe interieur. Goed personeel vinden en binden is een grote uitdaging, zeker binnen de huidige IT-markt. Macaw wil dan ook een werkplek aanbieden die aantrekkelijk is en bijdraagt aan het welzijn van de medewerkers. Gezondheid en geluk staan voorop, want dit leidt uiteindelijk ook tot optimale prestaties.

Advies

‍Samen met de architect van het circulaire label Furnify van D/DOCK, gingen wij aan de slag om een kantoor neer te zetten, waarbij de werknemers aan het einde van de dag nog steeds dezelfde energie voelen zoals toen zij binnen kwamen.

‍Het interieurontwerp van Furnify is gericht op beweging, persoonlijk contact en samenwerking. Zo is er een goede balans tussen werken en ontspanning. De werkplekken zijn zo ingericht dat ze gemakkelijk aan te passen zijn naar de individuele wensen van de medewerkers. Er is gedacht aan ruimtes voor interactie en communicatie, maar ook aan ruimtes waar stilte, concentratie en focus voorop staan. Daarnaast is er veel aandacht besteed aan de aankleding van de diverse ruimtes. Accessoires, verschillende materialen en grafische elementen zorgen er namelijk voor dat de medewerker zich meer op zijn gemak voelt.

Make it work!

‍Wij hebben het losse designmeubilair geleverd van merken als Haworth, Palau, Drentea, Vitra en Normann Copenhagen en hebben daarnaast meubels een tweede leven gegeven. Maar liefst 65% van het aanwezige meubilair heeft een tweede leven gekregen bij Macaw. In samenwerking met diverse relaties hebben wij een groot deel van het ‘oude’ meubilair nagelopen en waar nodig opgeknapt en schoongemaakt. Zo had Macaw al een aantal Girsberger bureaustoelen in het bezit en hebben wij deze aangevuld met gebruikte Girsberger stoelen die wij op voorraad hadden. Deze hebben wij nagelopen op mankementen en onder andere de rugleuningen opnieuw laten bekleden. Met als resultaat dat ze zo goed als nieuw zijn. Voor het auditorium gingen wij op zoek naar een groot aantal conferentiestoelen. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een grote partij gebruikte stoelen van Castelli die wij opnieuw hebben laten stofferen.

‍Het eindresultaat is een aantrekkelijk circulair kantoor waar men zich op zijn of haar gemakt voelt. De werknemer kan zich afzonderen van de drukte of er juist voor kiezen om in één van de open werkruimtes te gaan werken. Het kantoor van Macaw is een plek geworden waar men graag wilt zijn.

Facts & Figures:

  • Architect: Furnify onderdeel van D/DOCK
  • Oppervlakte: 1.500 m2
  • Oplevering: 2017
  • Credits fotografie: Karen Steenwinkel 
Vitra design meubilair
Arper design meubilair
Afbeelding

Vitra Softshell stoel vier poten

De Vitra Softshell stoel zorgt voor veel bewegingsvrijheid en een comfortabele zithouding, ook gedurende lange tijd. De zachte vormen van Vitra Softshell stoel nodigen uit om erin te gaan zitten.

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Muuto Nerd barkruk - grijs

De Muuto Nerd barkruk is een echte nerd onder de barkrukken. Deze barkruk heeft namelijk alles: comfort, steun, stevig, mooi. Wat wil je nog meer?

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Palau Gabo bank

Palau Gabo bank is verkrijgbaar met en zonder kap. Hij zorgt voor privacy, goede akoestiek en ergonomisch comfort.  

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Macaw

‍Macaw is een organisatie die al meer dan 25 jaar met meer dan 250 medewerkers vooruitstrevende technologische oplossingen bieden vanuit Nederland en Litouwen. Door de jaren heen, hebben zij zich ontwikkeld tot een full service digitale partner.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍WeWork Metropool

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Zoover & Weeronline

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project