MA'DAM

Afbeelding

InteriorWorks voor MA'DAM

Analyse

‍Op de top van de A’DAM Toren pronkt Madam. Madam moest inzetbaar zijn voor verschillende doeleinden. Als onderdeel van de Lookout Experience, als restaurant en bar.

‍MA’DAM is een locatie die drie verschillende functies heeft, namelijk overdag als Lookout Experience, ’s avonds als restaurant en als cocktail bar op de late avond. Architect TANK is voor het interieur op zoek gegaan naar een concept dat passend is voor alle gelegenheden die Madam biedt.

Advies

‍Voor bar en restaurant MA’DAM zijn wij met de architect op zoek gegaan naar meubilair dat veelzijdig is in gebruik en comfortabel is. De panorama bar is een bijzondere ervaring en is geliefd onder toeristen. We hebben gekeken naar meubilair dat kan toppen aan het luxe gevoel dat de locatie al met zich meebrengt en wat bijdraagt aan de perfecte ervaring.

Make it work!

‍Eenmaal boven raak je haast niet uitgekeken. Vergaap je eerst aan het interieur en vervolgens aan het exterieur of andersom.

‍‍Wij hebben een mooi assortiment aan horeca meubilair geleverd. Zo drink je op je gemak een cocktail op één van de barkrukken van OX DENMARQ of By Lassen. In het restaurant zit je op design klassiekers van Carl Hansen & Søn of op de ontzettend comfortabele Søborg chairs van Fredericia. Beide zijn geschikt voor urenlang zitcomfort en dat is ook nodig, want je raakt niet uitgekeken in restaurant en bar MA’DAM.

‍‍Facts & figures:

  • Naam: Restaurant en bar MA’DAM
  • Oppervlakte: 1.000 m2
  • Architect: TANK
  • Foto credits: Teo Krijgsman
  • Oplevering: 2016
Carl Hansen & Son design meubilair
Fermob design meubilair
Afbeelding

Fredericia Søborg Wood stoel

Een oud ontwerp die hedendaags nog steeds geliefd wordt. Børge Mogensen presenteerde deze stoel in 1950. De stoel past perfect in de eetkamer, in een restaurant of als vergaderstoel. 

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over MA'DAM

‍‍Madam is overdag onderdeel van de Lookout Experience (je weet wel, met die gruwelijke schommel waarbij je over de rand van de A'DAM Toren bungelt), terwijl s ’avonds de lichten worden gedempt en de muziek in de late uurtjes wat harder gaat. In de avond is het dan ook tijd voor dining with the stars en daarna blijf je hangen voor een lekkere cocktail op grote hoogte in de skybar.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Hospitality

‍A'DAM & Co membersclub

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍The Fritz Hotel

‍Düsseldorf

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍Jaz Hotel Amsterdam

‍Amsterdam

Bekijk project