MassiveMusic

Afbeelding

InteriorWorks voor MassiveMusic

Analyse

‍MassiveMusic wilde een open kantooromgeving met een industriële uitstraling en met genoeg plekken waar men zich terug kan trekken.

Advies

‍Samen met de architect hebben wij nagedacht over de inrichting van de kantoorruimte. We hebben ervoor gekozen om de ruimte zo rauw mogelijk te houden, maar deze toch modern in te richten.

‍Voor het kantoorinterieur van MassiveMusic zijn veel natuurlijke kleuren gebruikt. Hout, leder en bruintinten komen dan overal terug in het pand. Dit in combinatie met veel beton, zorgt voor een industriële en stoere werkomgeving.

Make it work!

‍De eyecatcher van de ruimte zijn de tafels; deze lijken te zweven én zijn gemaakt van beton. De enorme tafels en moderne stoelen lijken gevangen te worden door een tunnel van een patroon in dezelfde kleuren uit het industriële kleurenpalet. De hexagon wandtegels – welke ook zijn aangebracht op de vloer en het plafond – vormen hier op een indrukwekkende en kenmerkende manier een akoestische, moderne look.

‍De vergadertafel is gemaakt van robuust hout waarin de vormen van boomstammen en nerven goed zichtbaar zijn. De tafels zijn groot, opvallend en hard, des te zachter en comfortabeler zijn de bureaustoelen van Vitra en de vintage Knoll Charles Pollock vergaderstoelen.

‍‍Naast de comfortabele werkplekken kun je vanaf de mega chille Lignet Roset Togo bank een kop koffie drinken met uitzicht over het IJ. Of drink hem aan de bar op één van de barkrukken van Satelliet. Even een paar minuten ontspannen? Dat doe je op de design stoelen van onder andere House Doctor en HKliving.

HAY design meubilair
HK Living design meubilair
Afbeelding

Over MassiveMusic

‍MassiveMusic is een internationaal muziek bedrijf dat overtuigd is van de sociale waarde van muziek; hoe het mensen verbind, hoe het herinneringen kan triggeren en hoe het simpel weg “blows your mind”. MassiveMusic heeft kantoren in Amsterdam, Berlijn, Londen, New York, Los Angeles, Tokyo en de Noordpool. Ze creëren muziek voor toonaangevende reclamebureaus, merken, media en technologie bedrijven.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍JLL en Tétris Design & Build

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Philips

‍Amsterdam

Bekijk project