NVAO

Afbeelding

InteriorWorks voor NVAO

Analyse

‍NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie) heeft, na een zoektocht voor een nieuw pand, nu eindelijk haar plek gevonden. En dichterbij is bijna niet mogelijk, want het nieuwe pand is gelegen aan de overkant van het oude pand in Den Haag. Het nieuwe onderkomen beschikt over maar liefst 1.595 vierkante meter en biedt om die reden genoeg ruimte voor het personeel met een bijbehorend nieuw interieur.

‍Cerius Projects heeft het project voor NVAO van A tot Z gemanaged en het ontwerp is uitgevoerd door VOID interieurarchitectuur. Wij hebben onze expertise laten zien in *project efficiency: van het inkopen en leveren tot het inhuizen en monteren van het prachtige design meubilair.

‍De wens vanuit de klant was een kwalitatief, degelijk en gastvrij interieur, maar de cultuurverschillen tussen de Nederlandse en Vlaamse medewerkers zorgden voor vraagtekens. Dit maakte het bepalen van een passend interieurconcept een grote uitdaging. Waar de Vlaamse medewerkers kozen voor rustige en veilige sferen, ging de voorkeur van de Nederlandse medewerkers uit naar meer kleur en speelsheid. VOID interieurarchitectuur heeft uiteindelijk de wensen gecombineerd en perfect weten door te voeren.

Advies

‍Het concept van VOID interieurarchitectuur krijgt de benaming ‘bold and beautiful’. “Door het opblazen van tijdloze geometrische vormen ontstond een modern beeld waar iedereen zich in kon vinden”, aldus VOID interieurarchitectuur. Klassieke elementen zijn verwerkt in opvallende kleuren en vergrootte afmetingen. Het interieur behoud zo zijn veilige en rustige karakter, maar heeft wel zijn charme.

‍De muren in de bestuurskamer zijn voorzien van akoestische PET felt wandpanelen die in cirkels en arcade bogen gesneden zijn, waardoor de ruimte een klassieke uitstraling krijgt. De kastfronten in de keuken zijn voorzien van een traditioneel, opgeblazen terrazzo dessin wat resulteert in een vrolijke keuken met een knipoog. De geometrische vormen vind je terug in het maatwerk van bijvoorbeeld de dieprode koffiebar en de ontvangstbalie, die beide worden gecombineerd met een opvallende, glimmende, hoge plint.

Make it work!

‍Voor de inrichting is er gekeken naar meubilair met heldere kleuren en ronde vormen. In overleg met de architect hebben we diverse stoelen voor de vergaderkamers en overlegplekken aangeboden, zoals de Beetle van Gubi en de Softshell van Vitra welke uiteindelijk zijn gekozen door een proefplaatsing. Deze designs maken een directe vertaalslag naar de gewenste ronde vormen in het interieur.

‍Een ander goed voorbeeld van de vormentaal en het kleurenpalet is de toepassing van de A’dammer Twist dressoir van Pastoe. Het tijdloze ontwerp uit 1978 is een aantal jaar geleden geherintroduceerd door Aldo van den Nieuwelaar. Hij heeft het oude rechtopstaande meubel gekanteld tot het hedendaagse dressoir de “Twist”. Wanneer deze kast dan ook nog eens in een Ruby en Blossom duo tone uitgevoerd is, ben je meteen verkocht.

‍Ook past de ongecompliceerde Beech Chair van DUM Office perfect binnen de vormentaal. De stoel met open rugleuning is opvallend comfortabel en eenvoudig, maar alles behalve saai. De dikke archetypische vorm zorgt voor de juiste balans tussen speels en serieus.

(*project efficiency is één van de stappen die wij hanteren in onze werkwijze: we make interiors work for you door te doen wat we beloven, op een manier die aansluit bij jullie werkdag. Dat betekent dat het interieur past bij de organisatie, het tijdspad en het budget. We zijn pas tevreden als we op al deze onderdelen geslaagd zijn.)

Facts & figures:

 • Architect: VOID interieurarchitectuur
 • Naam klant: NVAO 
 • Projectbureau: Cerius Projects 
 • Locatie: Den Haag
 • Oplevering: 2020
 • Oppervlakte: 1300 vierkante meter
Tacchini design meubilair
Extremis design meubilair
Afbeelding

Wat zegt Eelko van Willigenburg van Cerius Projects over dit project?

“Een prachtige opdracht die we gezamenlijk hebben uitgevoerd. Een uitgewerkt ontwerp door VOID interieurarchitectuur met veel verschillende onderdelen en merken die door InteriorWorks perfect zijn aangeboden. Hierdoor konden we snel zaken doen. Dank!”

Gubi Beetle Lounge stoel

Er is geen Lounge stoel die zo uitgesproken is en tegelijkertijd past bij veel verschillende interieurstijlen als de Beetle Lounge stoel. Je kunt de Beelte Lounge stoel namelijk in heel veel verschillende kleuren en stijlen krijgen. 

Beschikbaarheid 4 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Arper Cila stoel - vierpoot - InteriorWorks

De Arper Cila stoel is een stoel met veel opties. Wij geven je graag advies en kunnen je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
DUM Beech Chair Back stoel

De DUM Beech Stoel met rugleuning heeft een eenvoudig ontwerp maar is alles behalve saai. Combineer hem met zijn zusje zonder rugleuning voor een speel effect.

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Muuto Oslo stoel - Roze

De Muuto Oslo Stoel maakt deel uit van de Oslo serie. Deze comfortabele stoel krijgt zijn zachte uitstraling door de afgeronde hoeken. Welke kleur kies jij?

Beschikbaarheid 2 - 6 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Pastoe A'dammer Twist dressoir - InteriorWorks

De A'dammer Twist dressoir kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Deze kast van Pastoe is een design statement op kantoor. 

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Andreu World Reverse Conference

De Andreu World Reverse Conference is een vergadertafel met een modulair systeem dat naar eigen wens kan worden samengesteld. De opties zijn eindeloos. 

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Vitra Softshell stoel (snelleverprogramma)

Vitra Softshell vergaderstoel is een comfortabele en multifunctionele stoel. De stoel is met zijn ronde vorming huiselijk van karakter en geeft de vergaderruimte dan ook een warme sfeer. Je bekijkt nu de versie van de Vitra Softshell vergaderstoel uit het snelleverprogramma, niet alle kleuren zijn hierbij beschikbaar. 

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat

Over NVAO 

‍De Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO) is een organisatie die de kwaliteit van hoger onderwijs in Nederland en Vlaanderen op een deskundige en onafhankelijke manier waarborgt. Zij steunt en beoordeelt nieuwe en bestaande opleidingen en houdt de kwaliteit van verschillende instellingen nauw in de gaten.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Google | InteriorWorks

‍Kantoor

Kennedy van der Laan

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Zuiderzeeland

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project