Denkt mee in onderwijs

‍Het interieur van een schoolgebouw, universiteit of hogeschool zegt iets over het soort onderwijs. Waar een traditionele school kiest voor degelijk meubilair met overzichtelijke stoelen en tafels, zal een vrije universiteit of hogeschool eerder gaan voor open ruimtes en duurzame inrichting. Bij InteriorWorks zijn we gewend om met verschillende opdrachtgevers en architecten mee te denken in hun projectinrichting.

Benieuwd hoe dat er ongeveer uitziet? Bekijk de projecten die wij mochten uitvoeren binnen de onderwijssector:

Afbeelding
Afbeelding

‍Onderwijs

‍VNAB

‍Rotterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Onderwijs

‍Erasmus Universiteit

‍Rotterdam

Bekijk project

Het belang van goede schoolinrichting

‍Wie terugdenkt aan de kantine van zijn middelbare school ziet waarschijnlijk niet de mooiste inrichting. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel onderwijsinstellingen die wél het belang van een goede schoolinrichting inzien. Als interieurspecialist in Amsterdam ondersteunen we naar wens in het totaalpakket: van collegezalen en bibliotheken tot de kantoorinrichting. Maar we kunnen ook adviseren in hergebruik, beplanting en verlichting of ons beperken tot leverancier van onderwijsmeubilair. Door onze samenwerking met exclusieve merken en ons aanbod van duurzaam meubilair zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wil je meer weten?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op
Bekijk alle projecten