OVG Real Estate

Afbeelding

InteriorWorks voor OVG Real Estate

Analyse

In het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld, The Edge op de Zuidas, heeft de ontwikkelaar van het pand, OVG Real Estate, zelf ook zijn intrek genomen. OVG Real Estate wilde een vernieuwende kantoorinrichting waarbij gezondheid, beweging en duurzaamheid centraal staan.

Advies

Dit project heeft de insteek van onze pijler Human Factor. We hebben hier gekeken hoe we een gezondere werk-, leef- en leeromgeving konden creëren door slimme technologie toe te passen. Met dit idee in het achterhoofd hebben we ons samen met de architect gebogen over het interieur. Het interieur ontwerp is dan ook gebaseerd op samenwerken, flexibiliteit en eigenzinnigheid.

Make it work!

‍Het interieurconcept heeft zich door vertaald in een alles behalve traditioneel interieur. Zo wordt je ontvangen aan een kookeiland in plaats van een balie. Moet je even wachten? Dan doe je dat in de woonkamer en niet in een saaie wachtruimte. De kantoorruimtes vind je aan de achterkant van het pand, daar kan men in alle rust aan het werk.

‍Voor het OVG Real Estate heeft InteriorWorks divers meubilair geleverd. Zo vind je de hele Proplamp serie terug op de werkvloer en stoelen en tafels van HAY. In het kader van duurzaamheid hebben wij tweedehands meubilair voorzien van een tweede leven, of zoals wij dat liever noemen ‘opgepimpt’. Zo hebben wij onder andere bureaustoelen en design fauteuils voorzien van nieuwe bekleding en lijken zo goed als nieuw.

‍OVG Real Estate wilde graag een herinnering hebben aan de locatie van het oude kantoor. Het resultaat? Uniek design met een knipoog. Wij hebben diverse kuipjes uit de Kuip gehaald en voorzien van een vierpoot onderstel. Deze kuipjes uit de Kuip sieren nu het nieuwe kantoor van Amsterdam.

Facts & Figures:

  • Architect: D/DOCK, Furnify
  • Oppervlakte: circa 700 m2
  • Oplevering: 2015
  • PERS BERICHT 
Proplamp design meubilair
Arper design meubilair
Afbeelding

Over OVG Real Estate

‍OVG is het grootste Real Estate Technology bedrijf in Nederland, dat ook gevestigd is in Duitsland en Engeland. OVG Real Estate creëert intelligente, high-tech kantoorgebouwen met een duurzaam karakter.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Kantoor

‍Philips

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Timmerhuis 

‍Rotterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍VNAB

‍Amsterdam

Bekijk project