Scotch & Soda

Afbeelding

InteriorWorks voor Scotch & Soda

Analyse

‍Scotch & Soda wilde een industriële kantoorinrichting en showrooms, die passen bij het imago van het bedrijf.

Advies

‍Het interieurconcept van dit project hebben wij opgesteld aan de hand van onze pijler Company ID. Scotch & Soda wilde namelijk dat het interieur van het kantoorpand aansloot bij het interieur en de beleving van de winkels. Deze beleving – donker meubilair, gedimde verlichting, muziek en geur – moest ook overkomen op de bezoekers van het kantoorpand.

‍‍Een winkel van Scotch & Soda is niet zomaar een winkel, het is een beleving. Precies dat, wilde wij ook creëren op de kantoren en showrooms. Samen met de architect hebben wij gekeken naar een kantoorinrichting die aansluit bij de gebruikers. Het resultaat is een donker en stoer interieur dat industrieel aandoet met de Scotch & Soda twist.

Make it work!

‍‍InteriorWorks heeft meegedacht aan de inrichting van het kantoor in Nederland en de showrooms in Duitsland. Voor het kantoor in Amsterdam hebben wij een donkere, bijna zware sfeer neergezet door veel zwart te gebruiken en wat past bij het imago van het bedrijf. Het industriële pand heeft een zwart geraamte en is voorzien van een ruwe houten vloer. Het interieur is strak, zwart en Scotch & Soda.

‍Wij hebben de werkplekken voorzien van comfortabele Aeron bureaustoelen van Herman Miller en bureaus van Drentea. Naast comfortabel past het kantoormeubilair ook erg goed bij de rest van industriële interieur. Ook de showrooms in München, Düsseldorf en Hamburg hebben een stoer en industrieel interieur gekregen. De fauteuils van Jess Design en de Amp hanglampen van Normann Copenhagen doen het hier perfect.

‍‍Facts & Figures:

  • Oppervlakte: 1.500 m2
  • Oplevering: 2015
Normann Copenhagen design meubilair
Jess Design meubilair
Afbeelding

Herman Miller Aeron bureaustoel

De Herman Miller Aeron is een remake van de iconische Herman Miller Aeron bureaustoel. Alhoewel het design grotendeels ongewijzigd is, voldoet hij aan de laatste eisen en behoeften voor een ergonomische bureaustoel.

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Scotch & Soda

‍Scotch & Soda is een kledingmerk dat wereldwijd 150 winkels heeft en ruim 8.000 andere verkooppunten kent. Het merk haalt haar collectie inspiratie voornamelijk uit klassieke en hedendaagse culturen, schilderijen, gedichten en vintage kledingstukken wat allemaal wordt ontworpen in de designstudio vanaf de Keizersgracht in Amsterdam.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

EasyToBook | InteriorWorks

‍Kantoor

‍EasyToBook

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Sanoma

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Expedia

‍Amsterdam

Bekijk project