S&H Tyres

Afbeelding

InteriorWorks voor S&H Tyres

Analyse

‍‍Het nieuwe kantoor van S&H Tyres is zo ontworpen dat het geen gangen heeft. Het kantoor heeft dan ook een open structuur. De facilitaire ruimtes als toiletten, bergingen en archiefruimtes delen het kantoor op in verschillende ruimtes. Het kantoor is ruimtelijk opgezet en benadrukt de open werksfeer van het bedrijf. S&H Tyres wilde een tijdloos en stijlvol interieur dat past bij het interieurontwerp van het kantoor.

Advies

‍Wij hebben een eenvoudig, tijdloos en stijlvol meubilair geleverd voor de kantoorruimtes, vergaderruimtes en het restaurant.

Make it work!

‍‍De architect heeft het kantoor zo ingericht dat een tijdloos chique uitstraling heeft. Passend bij deze uitstraling hebben wij de  kantoorruimte een moderne inrichting gegeven met een eigentijds design meubilair. Zo hebben wij arbo- bureaustoelen geleverd voor de kantoorruimtes en de vergaderruimtes ingericht met stoelen en tafels van HAY.

‍‍Facts & Figures:

  • Architect: Van Ouwerkerk Architecten
  • Oppervlakte: 1.750 m2
  • Oplevering: 2012
HAY design meubilair
Flos design meubilair
Afbeelding

Over S&H Tyres

‍S&H Tyres is een internationale groothandel in autobanden. Het bedrijf is door hun ervaring en uitgebreide internationale netwerk snel uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen en een nog groeiend personeelsbestand. Sinds 2012 is het hoofdkantoor gevestigd in Moerdijk – evenals het magazijn – wat wij hebben mogen inrichten.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

David Lewis | InteriorWorks

‍Kantoor

‍David Lewis 

‍Amsterdam

Bekijk project
Tribes Raamplein Amsterdam

‍Kantoor

‍Tribes Raamplein

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍ING Group ICEC

‍Amsterdam

Bekijk project