The Loft

Afbeelding

InteriorWorks voor The Loft

Analyse

‍Op de 16e en 17e verdieping van de A’DAM Toren zit The Loft. The Loft moest een uniek totaalconcept worden; van een luxe verblijf tot aan een unieke evenementenlocatie.

Advies

‍Samen met de interieurarchitect hebben wij gekeken naar het interieur, design producten geleverd en op maat laten maken. Voor The Loft hebben wij naast advies op het gebied van meubilair ook custom made meubeloplossingen gerealiseerd in samenwerking met onze leveranciers.

Make it work!

‍‍De locatie heeft veel multifunctionele opties. Een goed voorbeeld daarvan is de master bedroom. Deze is uiteraard als slaapkamer te gebruiken, maar ook als conferentie- of vergaderkamer. Rol vanuit het bed zo het koperen bad in of laat eerst het tafelblad zakken en neem direct plaats aan de vergadertafel. 

‍‍In de muziekbibliotheek zie je het Eden Queen vloerkleed van Moooi Carpets terugkomen. Het vloerkleed heeft wat kitscherigs, wat hem juist zo moooi maakt. Het vloerkleed vergroot het contrast tussen de industriële ruimte en modern inrichting. Daarnaast zorgt hij voor een huiselijke sfeer. Je zal er maar (tijdelijk) wonen…

‍‍Wij hebben ook custom made meubeloplossingen gerealiseerd in samenwerking met onze leveranciers. Zo is de bank een samenwerking tussen de interieurbouwer en de architect. Met als resultaat een multifunctionele bank die makkelijk verplaatst kan worden en één lijkt met de vloer. 

‍‍Facts & figures:

  • Projectnaam: A’DAM The Loft
  • Oppervlakte: circa 1.000 m2
  • Architect: TANK
  • Foto credits: Teo Krijgsman
  • Oplevering: 2016
Moooi carpets design meubilair
Moooi design meubilair
Afbeelding

Moooi Carpets Eden Queen vloerkleed

Het fantastische Eden Queen vloerkleed van Moooi Carpets is ontworpen door Marcel Wanders. Het vloerkleed is onderdeel van de prachtige Signatures collectie bestaande uit kleurrijke en iconische vloerkleden. Het vloerkleed is een stijlvolle toevoeging voor kantoren, restaurants of hotelkamers.

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over The Loft

‍‍The Loft, de gehele 16e en 17e verdieping van de A’DAM toren, is multi-inzetbaar. Het is een loft en een evenementenlocatie in één. Het twee verdiepingen tellende penthouse beschikt over een woonkamer, muziekbibliotheek, keuken, master bedroom, slaapkamer voor de gasten, bar en diverse vergaderruimtes. Een “hele mond vol” dus. The loft kan in zijn geheel gebruikt worden als woning, maar ook als evenementenlocatie en gecombineerd.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Afbeelding

‍Hospitality

‍Hotel Arena

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍Jaz Hotel Amsterdam

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Hospitality

‍A'DAM & Co membersclub

‍Amsterdam

Bekijk project