Turn key project voor een op maat gemaakt interieur

‍Een zakelijk interieur heeft voor iedereen een andere betekenis. Voor de één is het belangrijk dat de Company ID wordt verwerkt en voor de ander is het belangrijk dat er goed gekeken wordt naar de Human Factor. Voor ons maakt het geen verschil, want met een turn key project zorgen wij ervoor dat alle wensen van A tot Z worden verwerkt. Wij ontzorgen onze klant en bieden de controle over het gehele proces; van ontwerp tot en met de realisatie en levering. Ons projectmanagement zorgt voor een strakke planning en een interieur dat binnen het gestelde budget gerealiseerd wordt.

‍Benieuwd naar hoe een turn key project wordt gerealiseerd of ben je al overtuigd en ga je graag met ons in gesprek? Laat je inspireren en neem direct contact op.

Afbeelding
Afbeelding

‍Kantoor

‍NCS

‍Amsterdam

Bekijk project

We make interiors work for you!

‍Met een team van bevlogen collega’s in Amsterdam gaan we aan de slag met het DNA van jouw organisatie. Elke samenwerking is maatwerk: afhankelijk van jullie vraag stellen we ons op als interieurspecialist voor het complete interieur. Ook denken we mee in bijzondere wensen. Als het bedrijf graag circulair kantoormeubilair gebruikt of juist meubels op maat, adviseren wij in het ontwerp van de werkplekinrichting. Met onze mensen en ons netwerk gaan we keer op keer voor dat unieke design.

Wil je meer weten?

Wil je ook een interieurproject volledig op maat? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van turn key interieurprojecten en projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op