VNAB

Afbeelding

InteriorWorks voor VNAB

Analyse

‍Voor het nieuwe kennis- en ontmoetingscentrum wilde VNAB een centrum creëren waar leden op een ongedwongen manier kunnen werken, vergaderen en netwerken.

Advies

‍‍De architect heeft het open bedrijfsprofiel van de VNAB, waarbij de focus ligt op kennisoverdracht en ontmoeten, goed weten te vertalen in het wijds opgezette bankgebouw waar voorheen De Nederlandse Bank zat. Het pand is optimaal benut en de ontmoetingsdrempel is laag vanwege de transparante opzet van het interieur. Zo zijn de grote ruimtes verdeeld in kleinere, zonder deze af te sluiten met scheidingswanden of muren.

‍‍Een voorbeeld zijn de flexwerkplekken en het restaurant. Deze bevinden zich op één locatie, maar als je er in staat lijken het twee verschillende ruimtes. Een mooi voorbeeld hiervan is de toepassing van de #1095 fauteuil van RED STITCH. Deze fauteuil is hoog en hoekig waardoor hij als een scheidingswand kan fungeren en tegelijkertijd geluiddempend werkt. Leuk weetje, de fauteuil is tailor made. Wij hebben deze speciaal voor VNAB laten bekleden met de stof: Gabriel step melange.

‍‍Voor de leslokalen is er samen met de architect gekeken naar gemak. De opstelling moet makkelijk en snel gewijzigd kunnen worden, maar het meubilair moet niet onderdoen aan de rest van de inrichting. De Casala Carver voldoet aan deze omschrijving. Het is een comfortabele stoel die licht van gewicht, koppelbaar en stapelbaar is. Daarnaast heeft de stoel een moderne uitstraling, het oog wil natuurlijk ook wat.

Make it work!

‍De architect heeft het voormalige bankgebouw getransformeerd tot een bruisend, functioneel en aantrekkelijk ontmoetingscentrum waar ruimte is voor netwerken, kennisoverdracht en kennisvorming.

‍Het pand van VNAB is een prettige omgeving om je in te bevinden. Het kleurgebruik is zacht, de ruimtes zijn functioneel en er is genoeg ruimte om je te ontspannen. Het interieur stimuleert het welzijn van de bezoeker en motiveert het leerproces. Dit project is een goed voorbeeld van de combinatie van zakelijk en functioneel met een jasje van het luxe van hospitality. Meer zoals als dit please!

Facts & Figures:

  • Architect: Facd Architecten
  • Oppervlakte: circa 1.200 m2
De Vorm design meubilair
Functionals design meubilair
Herman Miller voor InteriorWorks

HAY About A Chair AAC25 stoel - Remix 123

De HAY About A Chair AAC25 stoel is een schattige kuipstoel uit de bekende About A Chair collectie. Deze mulitufunctionele stoel is ideaal voor de een restaurant kantoor gewoon voor thuis!

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over VNAB

‍‍De VNAB (Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Het VNAB gebouw in Rotterdam is een kennis- en ontmoetingscentrum waar ruimte is voor netwerken, kennisoverdracht en kennisvorming.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Scotch & Soda | InteriorWorks

‍Onderwijs

‍Erasmus Universiteit

‍Rotterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Timmerhuis

‍Rotterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Gemeente Hollands Kroon

‍Anna Paulowna

Bekijk project