Yardi

Afbeelding

InteriorWorks voor Yardi

Analyse

‍Het internationale software bedrijf Yardi is sinds kort ook gevestigd in Amsterdam. Voor het nieuwe kantoor heeft projectenbureau Cerius Projects samen met VOID interieurarchitectuur gekeken naar het interieurontwerp. InteriorWorks hield zich tijdens het project vooral bezig met het leveren van het meubilair. De vraag vanuit de opdrachtgever was het creëren van een open en frisse werkplek met kleurige accenten. Zoals VOID interieurarchitectuur ook wel benoemd; ‘Splash of colour’.

Advies

‍Om alle vragen te beantwoorden werd door VOID interieurarchitectuur als eerste nagedacht over de sfeer. De Hollandse kleur oranje past goed bij de wensen van de klant (nieuwe vestiging in Nederland) en werd dan ook toegepast. Zoals je op de foto’s kunt zien wordt de openbare ruimte onderbroken door de oranje maatwerkstellingen, die onderscheid maken in de verschillende werkplekken. De oranje tinten worden gecombineerd met diepblauwe materialen. Na het bepalen van de sfeer is er nagedacht over het meubilair. Het allerbelangrijkste hierbij was dat genoemde elementen terugkomen in het meubilair. Zo zijn zachte zakelijke stoffen gecombineerd met natuurlijke materialen en strakke bureaus en vergadertafels. Dit alles om een open en frisse werkplek te creëren.

Make it work!

‍VOID interieurarchitectuur heeft gekeken naar hoe ze deze elementen terug konden laten komen in het interieur. Vervolgens heeft InteriorWorks ervoor gezorgd dat het passende meubilair werd geleverd. De Loof Node vergadertafel is hier een goed voorbeeld van. De tafel is een clean design waardoor hij goed aansluit bij het heldere interieur. De tafel wordt gecombineerd met de blauwe gestoffeerde Muuto Fiber stoelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat werknemers op een comfortabele manier kunnen vergaderen. Naast de werkplekken waar je uitgebreid kunt discussiëren, zijn er ook plekken waar je in alle stilte kunt overleggen of relaxen. De blauwe TOOtheZOO Too a Picnic Hide Bank kleurt mooi bij het oranje frame en het overige blauwe meubilair. De kantine is de plek waar het personeel van Yardi samenkomt, daarom zijn hier de marineblauwe LJ2 Pet Felt stoelen van De Vorm te vinden. De comfortabele, stapelbare stoelen hebben een karakteristiek uiterlijk en zijn ook nog eens duurzaam. Naast de stoelen zijn er wandbanken gecreëerd met daarbij de praktische witte Around Coffee Table van Muuto. De tafeltjes zorgen voor een speelse sfeer. Een ander leuk detail in de kantine is de oranje gelakte picknick tafel waar collega’s gezellig kunnen aanschuiven. Dit geldt ook voor de bar met de elegante Form barkrukken van Normann Copenhagen.

‍Het geheel heeft uiteindelijk gezorgd voor een open en relaxte werkruimte met moderne accenten, precies waar Yardi behoefte om vroeg.  

Facts & figures:

 • Architect: VOID Interieurarchitectuur
 • Projectmanagement bureau: Cerius Projects
 • Oplevering: oktober 2018
 • Locatie: Amsterdam
 • Oppervlakte: 600 m2
Tacchini design meubilair
Emeco design meubilair
Afbeelding

Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel

Prosedia Se7en Flex Net bureaustoel is een goed ondersteunende stoel voor een scherpe prijs en is geschikt voor 96% van de beroepsbevolking

Beschikbaarheid 1 week
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
De Vorm LJ 2 stapel stoel

De Vorm LJ 2 PET Felt stapel stoel is een comfortabele stoel met veel karakter. De stoel is duurzaam en heeft een geweldige akoestische werking.

Beschikbaarheid 4 - 6 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Muuto Around bijzettafel - naturel eiken

Met de Muuto Around tafel creëer je in no-time een speelse look door verschillende kleuren en maten te combineren. 

Beschikbaarheid 1 - 2 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Muuto Outline Highback bank - InteriorWorks

Deze akoestische en strakke bank heeft een diep zitvlak voor het ultieme zitcomfort. Door de hoge achterkant van de Muuto Outline Highback bank zit je volledig privé.

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat
Normann Copenhagen Form barkruk - Blauw - InteriorWorks

Op zoek naar een elegante barkruk voor projectinrichting? Bekijk nu de Normann Copenhagen Form barkruk. Met zijn zachte rondingen naadloos overlopende materialen is deze barkruk een musthave. 

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
 • Passend advies van onze interieuradviseurs
 • Altijd een offerte op maat

Over Yardi

‍Yardi is het toonaangevende bedrijf in software voor de vastgoed industrie. Het internationale bedrijf ontwerpt, ontwikkeld en ondersteunt bij het software beheer van vastgoed bedrijven. Yardi heeft zo’n 5.000 medewerkers in dienst en meer dan 30 kantoren verspreid over de hele wereld. Sinds kort dus ook in Amsterdam.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Zuiderzeeland | InteriorWorks

‍Kantoor

‍Zuiderzeeland

‍Lelystad

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Google Nederland

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project