Zoover & Weeronline

Afbeelding

InteriorWorks voor Zoover & Weeronline

Analyse

‍Zoover & Weeronline wilde een inspirerende kantoorruimte waar beide identiteiten samenkomen en waar iedereen zich op zijn/haar gemak voelt.

Advies

‍De architect ontwierp een interieurconcept met de focus op de medewerker. Het draaide dan ook allemaal om “make it personal”. De pijlers merkbeleving, energie, inspiratie en community ondersteunen dit idee.

Make it work!

‍Als je het nieuwe kantoor van Zoover en Weeronline binnenkomt ervaar je direct waar de bedrijven voor staan. De interieurstijl ‘Summer Vintage’ geeft een knipoog aan zowel het weer als reislustigheid.

‍‍Het kantoorinterieur is alles behalve standaard. De comfortabele werkplekken worden afgewisseld met huiskamerachtige zitjes, robuuste eettafels, unieke break-out ruimtes en comfortabele en gezellige overlegkamers. Zo is er in het bedrijfsrestaurant ook ruimte voor informeel overleg en een gezellig kopje koffie.

‍‍InteriorWorks heeft al het losse meubilair geleverd, van nieuw design tot aan second life meubilair. In het kantoor vind je onder andere tafels van Andreu World, stoelen van Arper en Hay, fauteuils van Jess Design, krukken van Normann Copenhagen en handige laptoptafels van Palau. De second life producten hebben wij in samenwerking met onze partner Furnify een nieuwe look gegeven die past bij de identiteit van Zoover en Weeronline. Zo hebben wij gebruikte Girsberger bureaustoelen volledig bijgewerkt, gereinigd en voorzien van nieuwe onderdelen zodat ze weer jaren mee kunnen. Ook hebben wij de architect gekoppeld aan één van onze leveranciers (Donkersloot). In samenwerking hebben zij unieke vloerkleden geproduceerd die passen bij de rest van het interieur.

‍‍Het eindresultaat is een inspirerende kantoorruimte die bijdraagt aan het community gevoel. Het heeft impact op de interne samenwerking, het welzijn van de werknemer en uiteindelijk ook aan het succes van de bedrijven.

‍ 

Facts & Figures:

  • Oppervlakte: circa 1.900 m2
  • Architect: D/Dock Design Studio
  • Oplevering: 2016
Arper design meubilair
Afbeelding
Donkersloot design meubilair

Magis Me Too Puppy Dalmatiër large

Magis Me Too Puppy Dalmatiër large is een leuk object voor thuis of op kantoor. Ontdek zelf wat een abstracte vorm een aantrekkingskracht kan hebben.

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Normann Copenhagen Form barkruk - Blauw - InteriorWorks

Op zoek naar een elegante barkruk voor projectinrichting? Bekijk nu de Normann Copenhagen Form barkruk. Met zijn zachte rondingen naadloos overlopende materialen is deze barkruk een musthave. 

Beschikbaarheid 6 - 8 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat
Palau Tail bijzettafel

De Palau Tail bijzettafel is volledig uit staal gemaakt. De tafel is standaard in de kleuren wit en zwart verkrijgbaar. De Tail dankt zijn naam aan het handige oog in de 'staart' van het blad.

Beschikbaarheid 2 - 4 weken
  • Passend advies van onze interieuradviseurs
  • Altijd een offerte op maat

Over Zoover & Weeronline

‍Zoover is een online platform voor vakantiegangers, waar je vakantie beoordelingen kan vinden. Maandelijks wordt de website van Zoover door miljoenen mensen met een vakantie drang bezocht. Hier vind je beoordelingen over bestemmingen en het beste vakantieaanbod. Weeronline is de medebewoner van het pand in Zeist, waar elke dag meer dan 80 werknemers kei hard werken om de juiste bestemming met de beste weersvoorspellingen te combineren.

Wil jij ook zo'n tof interieur?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op

Vergelijkbare projecten

Labré Advocaten | InteriorWorks

‍Kantoor

‍Labré Advocaten

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍OVG Real Estate

‍Amsterdam

Bekijk project
Afbeelding

‍Kantoor

‍Timmerhuis

‍Rotterdam

Bekijk project