Zorg voor projectinrichting

‍Het interieur van een zorginstelling of kantine kan ervoor zorgen dat iemand zich naast patiënt ook gast voelt. Toch is er in zorgbranche niet altijd ruimte voor een uitgedacht concept. Bij InteriorWorks combineren we efficiency met hospitality in de zorg. In overleg ontwerpen we meubilair en verlichting op maat, bieden we een duurzaam totaalpakket of beperken we ons tot leverancier van exclusieve merken.

Van Antwerpen tot Amsterdam: bekijk hieronder voor welke opdrachtgevers in de gezondheidszorg wij het projectmanagement eerder mochten uitvoeren. 

Afbeelding
Afbeelding

‍Zorg

‍Astellas Pharma

‍Leiden

Bekijk project
Afbeelding

‍Zorg

‍Ace & Tate

‍Antwerpen

Bekijk project
Afbeelding

‍Zorg

‍Limor

‍Rijswijk

Bekijk project
Afbeelding

‍Zorg

‍Domus Medica

‍Utrecht

Bekijk project

Een neus voor kwaliteit

‍Met oog voor design en een neus voor kwaliteit zetten we ons al jaren in voor een gastvrije zorgsector, en adviseren we zorgorganisaties samen met architecten en projectinrichters over een professionele projectinrichting. Een goede eerste indruk in verpleeghuizen doet namelijk veel voor het vertrouwen in de organisatie. Dagelijks realiseren we vernieuwende concepten voor zorghotels, ontwerpen instellingsmeubilair en helpen verpleeghuizen in de keuze voor banken, lampen en planten. Want niet alleen de mensen, ook de meubels bepalen het welzijn van bezoekers en cliënten.

Wil jij meer informatie?

Wil jij ook een passend interieuradvies voor de inrichting van jouw project? ‍InteriorWorks is specialist op het gebied van projectinrichting binnen de hospitality-, kantoor-, onderwijs-, en zorgbranche. Wij beschikken over de kennis, de mensen en het netwerk om een compleet interieur te realiseren.

Neem contact op
Bekijk alle projecten